Wedstrijden Voorbereiden Voor De Verjaardag Van Volwassenen

Inhoudsopgave:

Wedstrijden Voorbereiden Voor De Verjaardag Van Volwassenen
Wedstrijden Voorbereiden Voor De Verjaardag Van Volwassenen

Video: Wedstrijden Voorbereiden Voor De Verjaardag Van Volwassenen

Video: Wedstrijden Voorbereiden Voor De Verjaardag Van Volwassenen
Video: Je kunt weer meedoen aan de Jeugdjournaal Wedstrijd! 2024, Mei
Anonim

Een volwassen verjaardag verandert soms in een saai en saai feest. Maar zelfs bejaarde jarigen en hun gasten willen soms lol hebben, dollen en zich een kind voelen. Daarom is het de moeite waard om een deel van de kindervakantie toe te voegen aan de viering voor volwassenen - wedstrijden. Maar hun taken moeten gecompliceerd, origineler of zelfs pikanter worden gemaakt.

Wedstrijden voorbereiden voor de verjaardag van volwassenen
Wedstrijden voorbereiden voor de verjaardag van volwassenen

Houd bij het kiezen van wedstrijden voor de verjaardag van een volwassene rekening met de leeftijd van de genodigden, hun moraal en houding ten opzichte van dit soort entertainment. Als uw bedrijf voornamelijk uit jonge mensen zal bestaan, gebruik dan actievere proeven voor hen. Als de beste vrienden die elkaar vertrouwen tijdens de vakantie samenkomen, kun je een paar pikante wedstrijden houden. Vergeet de oudere generatie (ouders, grootouders, enz.) niet. Bereid voor hen rustiger entertainment voor met een vleugje lichte humor. De veiligste optie zijn eenvoudige wedstrijden die elke gast zullen plezieren.

Wedstrijd "Verdienen"

Voor deze wedstrijd heb je een paar blikjes en twintig munten nodig. Er doen twee koppels mee. Aan de riemen voor mannen zijn banken bevestigd en aan vrouwen worden tien munten gegeven. Jonge dames moeten zich op ongeveer twee meter afstand van mannen bevinden. Wanneer de presentator van de wedstrijd een speciaal signaal geeft, moeten vrouwen ernaar streven alle munten die aan hen zijn uitgegeven rechtstreeks in de bank te gooien. En mannen moeten op hun beurt de eerlijke seks helpen, in een poging de trofee te pakken. De winnaars van de wedstrijd zijn degene die de meeste munten in de pot heeft weten te verzamelen.

Wedstrijd "Raad Alcohol"

Dit soort entertainment is geschikt voor elke deelnemer. Ondanks de naam van de wedstrijd hoef je niets te drinken. Je hebt dus maar drie verschillende drankjes nodig (als je wilt, kun je er meer nemen), het bijbehorende aantal glazen en een blinddoek. Het doel van de deelnemers is om het type alcohol te identificeren dat door geur naar hun neus wordt gebracht. En de winnaar in de test is de gelukkige die alle voorgestelde drankjes zo nauwkeurig mogelijk weet te raden.

Om de wedstrijd interessanter te maken, kun je naast alcohol ook melk, limonade, mineraalwater, etc. in glazen schenken. Maar dat mogen de deelnemers niet weten. Ze moeten denken dat ze precies de sterke drank raden.

Wedstrijd "Hou zo van me"

Dit is een zeer interessante wedstrijd die de meeste genodigden leuk zouden vinden, ondanks het feit dat het vrij eenvoudig is. De essentie van de "wedstrijd" is dat de twee opgeroepen deelnemers liefdevolle en aangename woorden tegen elkaar zeggen. Je kunt ook je toevlucht nemen tot complimenten. Voor de wedstrijd wordt een bepaalde tijd uitgetrokken. De winnaar is de deelnemer die het laatste woord heeft voor het signaal van de presentator. Daarom moet je zo snel mogelijk met complimenten komen, en in geen geval moet je jezelf herhalen.

Competitie "poses"

Om het vast te houden, moet je de spelers op verschillende posities laten bevriezen. Maar de deelnemer aan de wedstrijd zal niet alleen hun lichaamshouding moeten onthouden, maar ook de kleding waarin ze staan. Wanneer het onderwerp de kamer verlaat, is het noodzakelijk om snel in totaal vijf veranderingen aan te brengen in sommige houdingen en in kleding (bijvoorbeeld, jongens wisselen van overhemd en meisjes wisselen sieraden, of iets wordt helemaal verwijderd). Verder keert de deelnemer terug. Hij moet hard werken en de originele "foto" van de bevroren spelers teruggeven. In het geval dat de deelnemer hierin slaagt, zullen de spelers als beloning al zijn wensen moeten vervullen. Anders wordt een "straf" verzonnen voor de verliezer.

Aanbevolen: