Tips Voor Het Voorbereiden Van Een Bruiloft

Tips Voor Het Voorbereiden Van Een Bruiloft
Tips Voor Het Voorbereiden Van Een Bruiloft

Video: Tips Voor Het Voorbereiden Van Een Bruiloft

Video: Tips Voor Het Voorbereiden Van Een Bruiloft
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, April
Anonim

Een weddingplanner is in de regel een arbeidsintensief en verantwoord proces. Hier is het belangrijk om geen enkele kleinigheid te missen en rekening te houden met veel verschillende nuances. In principe kunnen huwelijksbureaus die hierin gespecialiseerd zijn de voorbereiding op de bruiloft vereenvoudigen. Maar niet elk verliefd stel zal zo'n verantwoordelijke zaak aan derden toevertrouwen. Er zijn enkele belangrijke tips die u moet volgen om uw huwelijksvoorbereidingen soepel te laten verlopen.

Tips voor het voorbereiden van een bruiloft
Tips voor het voorbereiden van een bruiloft

Het belangrijkste bij de huwelijksvoorbereiding is het opstellen van een zogenaamde huwelijksbegroting. Het is noodzakelijk om alle geschatte kosten te berekenen en te bepalen uit welke bronnen dit of dat budget zal worden gehaald dat nodig is om het huwelijksfeest te dekken. De registratiedatum dient uiterlijk 4-6 maanden voor de viering te worden bepaald. Als een verliefd stel op hun trouwdag een huwelijksceremonie wil houden, is het noodzakelijk om hulp te zoeken bij de orthodoxe trouwkalender. Feit is dat niet alle dagen even gunstig zijn voor een bruiloft.

U moet weten dat een aanvraag voor huwelijksregistratie meestal niet eerder dan 2 maanden voor de registratie wordt ingediend. Dit gebeurt bij het lokale registratiekantoor. De aanvraag specificeert de gegevens van de bruid en bruidegom, evenals de gewenste datum van registratie. Als er een wens is om op de dag van de bruiloft een huwelijksceremonie uit te voeren, moet u tegelijkertijd op zoek gaan naar een geschikte kerk, praten met de predikant die verantwoordelijk is voor de huwelijksceremonies, en ook een datum vastleggen en een storting. Je moet ook met potentiële getuigen praten (de vriend van de bruidegom en de vriend van de bruid), en hen om deze gunst vragen.

Vergeet de ontwikkeling van een scenario voor de bruidsprijs niet. Bovendien is het noodzakelijk om een verantwoordelijke houding aan te nemen bij de keuze van de muzikale compositie die bedoeld is voor de laatste dans van de jongeren.

Als uw plannen een groots huwelijksfeest omvatten, dan is het tijd om op zoek te gaan naar een geschikt etablissement - een restaurant, café, taverne, enz. Vergeet de fotograaf en videograaf niet die het huwelijksfeest in goede herinnering zullen kunnen vereeuwigen. Het is ook noodzakelijk om na te denken over de feestelijke decoratie van het gehuurde pand - ballonnen, linten, posters, vuurwerk. Als je wilt opvallen, kun je een trouwstoet bestellen, bestaande uit een limousine (voor het bruidspaar) en andere auto's (voor de gasten). U kunt ook gebruik maken van puur eigen vervoer.

U moet zo vroeg mogelijk op zoek gaan naar een trouwjurk en -kostuum. Als er in principe niets moeilijks is met het zoeken naar een pak voor de bruidegom, dan is het soms heel moeilijk om de gewenste trouwjurk te vinden. Als u de jurk die u zoekt niet kunt vinden in uw plaatselijke bruidswinkel, moet u een bezoek brengen aan online winkels die een breed scala aan bruidskleding aanbieden. Trouwringen moet je van tevoren kopen. 3 weken voor registratie moet u een definitieve lijst maken van de gasten die zijn uitgenodigd voor de bruiloft door uitnodigingskaarten op te stellen. Uitnodigingen worden per post verzonden of persoonlijk bezorgd.

De bruid moet zich concentreren op het vinden van een goede kapper en visagist, het kiezen van het juiste kapsel voor de bruiloft, het bepalen van de make-up en het plannen van de chronologische volgorde van haar voorbereiding op haar trouwdag.

2 weken voor het belangrijke feest moet u ervoor zorgen dat alle gasten op tijd een uitnodiging voor de bruiloft hebben ontvangen. Tegelijkertijd moet je de huwelijksactivist (gastheer, toastmaster) ontmoeten en met hem het plan voor het avondevenement bespreken. Het is absoluut noodzakelijk om een bruidstaart en een brood te bestellen waarmee de pasgetrouwden door hun ouders zullen worden begroet. Vergeet vuurwerk en bruiloftsvuurwerk niet. Het bruidsboeket van de bruid en de corsages van de bruidegom moeten ook vlak voor de aanstaande trouwdag worden besteld.

Aanbevolen: