Hoe Bedenk Je Een Grappige Grap Voor 1 April April

Inhoudsopgave:

Hoe Bedenk Je Een Grappige Grap Voor 1 April April
Hoe Bedenk Je Een Grappige Grap Voor 1 April April

Video: Hoe Bedenk Je Een Grappige Grap Voor 1 April April

Video: Hoe Bedenk Je Een Grappige Grap Voor 1 April April
Video: DE LEUKSTE 1 APRIL GRAPPEN UITHALEN bij onze OUDERS!! [9 Leuke Grappen Voor Thuis] ♥DeZoeteZusjes♥ 2024, April
Anonim

Op 1 april is het de gewoonte om grappen te maken, te lachen en grappen te maken met familieleden, naasten, collega's, vrienden en gewoon kennissen. Een geslaagde, originele grap zal je helpen opvallen op deze dag.

Hoe bedenk je een grappige grap voor 1 april April
Hoe bedenk je een grappige grap voor 1 april April

instructies:

Stap 1

Selecteer het onderwerp van de grap. Het kunnen een of meerdere personen zijn. Van de lijst met mogelijke kandidaten gemakkelijk kwetsbare personen uitsluiten en degenen aan wiens verstand u twijfelt. Maak ook geen grappen met je superieuren. Als gevolg van de rally kan je leider zich in een domme positie voor het team bevinden. Het is onwaarschijnlijk dat je hier succesvol mee wegkomt. Hoe grappig je baas ook is, hij wil zichzelf niet voor schut zetten in het bijzijn van zijn ondergeschikten. Overweeg de leeftijd van de persoon op wie je de grap wilt proberen. Houd er rekening mee dat het beter is om oudere mensen niet bij deze actie te betrekken.

Stap 2

Zoek het juiste onderwerp voor je grap op basis van wie het onderwerp is. Iemand die slecht thuis is in computertechnologie kan bijvoorbeeld voor de gek worden gehouden door een speciaal grapprogramma op zijn computer te installeren. Uiteraard werkt dit niet met uw systeembeheerder. Merk op dat de nationaliteit van een persoon ook een obstakel kan worden voor bepaalde onderwerpen van een grap, omdat de mentaliteit van vertegenwoordigers van alle landen en naties anders is.

Stap 3

Kom met de essentie van de grap. U kunt bronnen als boeken, tijdschriften, televisie, radio en internet gebruiken voor inspiratie. Probeer een nieuwe grap te bedenken en maak een oude niet op een nieuwe manier opnieuw. Nadat je het belangrijkste hebt bedacht, ga je naar de details. Het zal geweldig zijn als je grap een twist heeft. Geloof me, mensen zullen je markeren als een grappig en geestig persoon en een creatief karakter, wat je status in het team en je autoriteit in het algemeen kan beïnvloeden. Als je een leider en leider wilt zijn, kun je niet zonder grappen van je eigen samenstelling.

Stap 4

Bereid rekwisieten voor die in je grap kunnen worden gebruikt. Iets wat je met je eigen handen kunt doen, de rest moet in de winkel worden gekocht. Als je hulp nodig hebt, schakel dan een vertrouwd persoon in.

Aanbevolen: