Hoe Bedenk Je Een Praktische Grap?

Inhoudsopgave:

Hoe Bedenk Je Een Praktische Grap?
Hoe Bedenk Je Een Praktische Grap?

Video: Hoe Bedenk Je Een Praktische Grap?

Video: Hoe Bedenk Je Een Praktische Grap?
Video: 💡 Braintoss 💡 | Handiger dan een mailtje aan jezelf | Hoe werkt het? (met live voorbeelden) 2024, April
Anonim

Een grap is een goede manier om je vrienden of collega's in de maling te nemen. Er is zelfs een bepaalde dag van het jaar waarop mensen hun dierbaren op een originele manier proberen te spelen - 1 april, 1 april. Oude populaire grappen zijn niet langer interessant en het is moeilijk om iets nieuws te bedenken. Niets is echter onmogelijk, er zou fantasie en gevoel voor humor zijn.

Hoe bedenk je een praktische grap?
Hoe bedenk je een praktische grap?

Noodzakelijk

een computer

instructies:

Stap 1

Identificeer het slachtoffer van je grap. Je kunt absoluut elke persoon spelen die je kent. U moet zich echter aan een bepaald kader houden. Je mag je baas bijvoorbeeld niet in de maling nemen. Natuurlijk zijn er enkele leiders die de grap kunnen begrijpen en niet door jou beledigd zullen zijn. Het is echter beter om niet de baas te spelen voor het hele team, zodat hij zich niet ongemakkelijk voelt. Maak ook geen grappen over onbekende mensen. Je kunt een fout maken bij het kiezen van een grap, en het zal verre van grappig blijken te zijn, maar integendeel, het zal een persoon beledigen. Daarom is het doel van de grap beter om goede vrienden te kiezen die het zeker zullen waarderen.

Stap 2

Probeer een grap te bedenken in overeenstemming met de kenmerken van de persoon. Als je vriendin bijvoorbeeld niet handig is met computers, kun je haar als volgt voor de gek houden: maak een screenshot van het bureaublad en zet deze foto als achtergrond op je computer. Vink in de weergave-instellingen het vakje aan naast "bureaubladpictogrammen verbergen". Wanneer het slachtoffer van de grap de computer aanzet, opent zich een bekende foto voor haar ogen, maar ze kan geen enkele map openen. Wees er op dit moment om te genieten van haar pogingen om de situatie te corrigeren.

Stap 3

Denk bij het kiezen van grappen eerst na of het grappig zal zijn voor de persoon met wie je besluit een grap uit te halen. Het belangrijkste is dat de grappen grappig zijn en een persoon niet tot wanhoop leiden. Niet iedereen zal het bijvoorbeeld grappig vinden als je een auto van de tuin steelt zonder opgemerkt te worden, en dan de eigenaar belt en hem voorstelt als een politieagent, hem vertelt dat zijn auto op de gezochte lijst staat, omdat de criminelen een man erop. Pranking hoeft niet gewelddadig te zijn.

Stap 4

Nodig je vrienden uit. Zelfs de meest banale grap over een witte rug zal het slachtoffer van een rally geloven als een groot aantal mensen hem erover vertelt. Verzin vriendelijke, grappige grappen die leuk zijn om om te lachen en die de gevoelens van de persoon niet zullen kwetsen. Vergeet niet dat ze je voor de gek kunnen houden, dus wees voorzichtig.

Aanbevolen: