Hoe Het Nieuwe Jaar Buiten Te Vieren

Hoe Het Nieuwe Jaar Buiten Te Vieren
Hoe Het Nieuwe Jaar Buiten Te Vieren

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Buiten Te Vieren

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Buiten Te Vieren
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, April
Anonim

Moe van het vieren voor de tv? Stap de frisse lucht in en organiseer een oudejaarsavond in de natuur. Als de financiën het toelaten, kunt u een huisje huren bij een recreatiecentrum, maar het beste van alles is uw eigen privéhuis of zomerhuisje. Als je in een gebouw met meerdere verdiepingen woont en er is geen manier om de natuur in te gaan, ga dan minstens een paar uur naar buiten.

Hoe het nieuwe jaar buiten te vieren
Hoe het nieuwe jaar buiten te vieren

Plan uw entertainmentprogramma van tevoren. In stedelijke omgevingen kun je om te beginnen gewoon een wandeling maken door de feestelijk versierde straten of naar de nieuwjaarsvoorstelling gaan, die traditioneel wordt gehouden op het centrale plein bij de prachtige kerstboom.

In grote steden zijn open schaatsbanen en ijssteden de hele nacht open. U kunt gaan schaatsen en een feestelijke fotosessie regelen.

Als je op zijn minst een beetje enthousiasme en acteertalent hebt, huur dan de kostuums van Santa Claus en Snow Maiden en feliciteer je vrienden en familie met de feestdagen. Of je kunt kostuums aantrekken en gewoon een wandeling maken door de straten van de stad, voorbijgangers feliciteren en kleine cadeautjes geven aan de kinderen.

Het nieuwe jaar buiten vieren is een geweldige optie voor een leuk en actief tijdverdrijf. Breng sleeën, cheesecakes en ijstaarten mee. Zowel volwassenen als kinderen houden van achtbaanritten. Met kinderen kun je een sneeuwpop maken of een sneeuwbalspel beginnen.

Een oer-Russische traditie is sledetochten op drie paarden. Zo'n plezier vereist een voorbereidende voorbereiding en organisatie, maar het zal veel positieve emoties en indrukken met zich meebrengen.

Als er een boom of dennenboom op uw site groeit, zorg er dan voor dat u deze versiert en het nieuwe jaar viert naast de schoonheid van het bos. Vergeet de sterretjes en het vuurwerk niet. En om het niet zo koud te maken, kun je een vuurtje of vuurpotje aansteken. Sprankelende champagne in de open lucht met een hete barbecue is geen heerlijke bijeenkomst van de vakantie.

Houd een paar belangrijke punten in gedachten wanneer u het nieuwe jaar buiten viert. Het belangrijkste is om je goed te kleden, het is niet nodig om je in de datsja te kleden in een avondjurk en naaldhakken, een donsjack of warme overall is de beste vorm van kleding voor actieve spellen in de ijzige lucht. Het is beter om gasten vooraf te waarschuwen en de gewenste dresscode aan te geven. Overdrijf het niet met alcohol, dranken moeten meestal heet zijn, maar niet bedwelmend. Je moet niet de hele nacht buiten doorbrengen, actieve spelletjes in de frisse lucht afwisselen met een gezellige thuismaaltijd, in dit geval wordt de vakantie niet alleen lekker, maar ook leuk.

Aanbevolen: