Hoe Speel Je Een Broer?

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Een Broer?
Hoe Speel Je Een Broer?

Video: Hoe Speel Je Een Broer?

Video: Hoe Speel Je Een Broer?
Video: FORTNITE SPELEN MET HAYLEY !! - Broer en Zus TV VLOG #180 2024, Mei
Anonim

Van tijd tot tijd hebben mensen de wens om een grap met hun broer uit te halen. Tegelijkertijd is het helemaal niet nodig om grappen exclusief voor de eerste april voor te bereiden, omdat je op elke andere vakantie plezier kunt hebben, dan zal de persoon pas op het laatste moment over de rally gissen.

Hoe speel je een broer?
Hoe speel je een broer?

Noodzakelijk

Toegang tot een mobiele telefoon en een computer voor mijn broer, kennis van zijn route

instructies:

Stap 1

Wijzig de namen van de abonnees die zijn opgenomen in de telefoon van uw broer. Om dit te doen, moet u profiteren van het geval wanneer de mobiel onbeheerd is. De naam van het meisje met wie de jongeman ontmoet, kan worden hernoemd naar de achternaam van de leraar en de naam van de vriend - naar de vader. Als je broer graag sms't met vrienden of een geliefde, dan heb je genoeg tijd om te lachen om wat er gebeurt.

Stap 2

Regel een ontmoeting met de "militaire commissaris". De loting is perfect voor de achttiende verjaardag van mijn broer. Midden in de pret gaat de bel. De held van de gelegenheid zal vertegenwoordigers van het militaire registratie- en rekruteringsbureau voor de deur zien, die, zonder een spoor van verwarring op hun gezicht, hem beginnen te vertellen over de aanstaande militaire dienst, en uitleggen dat gisteren een nieuw decreet is ondertekend, waarin het uitstel wegens studie aan het instituut kwam te vervallen.

Stap 3

Schiet een reclamespotje. De essentie van de grap ligt in het feit dat een filmploeg aan het werk is op de plaats van het pad van je broer, die bepaalde moeilijkheden heeft ondervonden - de hoofdpersoon van de video kwam niet op het afgesproken tijdstip en een jonge man die per ongeluk passeerde door de opnamelocatie is perfect voor deze rol. Vergeet aan het einde van het "filmen" niet het geheim aan je broer te onthullen dat het een praktische grap was, anders gaat hij op zoek naar een video waarin hij per ongeluk lang meedeed aan de tv-commercial.

Stap 4

Regel een computergrap. In de regel gebruikt iedereen, van basisschoolkinderen tot directeuren van bedrijven, een computer, dus een grap werkt prima. Om dit te doen, wacht je op het moment dat je broer de kamer verlaat waar de computer staat, en zet je autocorrectie op de woorden. Open hiervoor een Word-document, klik op het tabblad "Extra" en selecteer de categorie "AutoCorrectie-opties" of "AutoCorrectie", afhankelijk van de versie van de applicatie. U kunt bijvoorbeeld "abstract" vervangen door "malyava", "student" door "president", "leraar" door "opziener" enzovoort.

Aanbevolen: