Hoe Speel Je Een Grap Op 1 April?

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Een Grap Op 1 April?
Hoe Speel Je Een Grap Op 1 April?

Video: Hoe Speel Je Een Grap Op 1 April?

Video: Hoe Speel Je Een Grap Op 1 April?
Video: 1 april: Scholen halen grappen uit 2024, April
Anonim

De grappigste en grappigste dag van het jaar is 1 april, 1 april. Op deze feestdag word je misschien het slachtoffer van een grap, maar misschien speel je zelf iemand een grapje om op te vrolijken. Hier zijn enkele grap-ideeën.

Hoe speel je een grap op 1 april?
Hoe speel je een grap op 1 april?

instructies:

Stap 1

Een geweldige grap voor een klas of studentenpubliek is om een briefje "er is een bezem aan het plafond" op een stuk papier te schrijven en het rond de bureaus te sturen. Het zal grappig zijn om te zien hoe iedereen zijn hoofd opheft en naar het plafond kijkt, inclusief de leraar, want vroeg of laat zal hij geïnteresseerd zijn in wat iedereen zoekt op het plafond. Gegarandeerd een vriendelijke lachsalvo!

Stap 2

Speel je beste vriend! Geef hem een volledig nieuw bankbiljet (bijvoorbeeld met een waarde van 100 roebel) en voeg er met een mysterieuze blik aan toe: "Gooi het gewoon niet in de geldautomaat." In het volgende half uur, en mogelijk langer, zal je vriend ijverig jouw 100 roebel met die van hem vergelijken en op zoek gaan naar tekenen van vervalsing. Kwel hem gewoon niet te lang!

Stap 3

Speel een trucje met je eigen kind (of neefje) en verzeker hem 's morgens dat je een geit gaat kopen en vanaf die dag zal hij het elke dag in een nabijgelegen park moeten laten grazen en het dan op een touw, voer en melk. Voor meer overtuigingskracht, bel om de leveringsvoorwaarden van de geit naar uw appartement te bespreken. Dat is een huisdier!

Stap 4

Je kunt een truc uithalen met je geliefde man. Onderteken 's ochtends, stiekem van hem, je telefoonnummer in zijn mobiel met de naam van zijn beste vriend. Als je man klaar is voor zijn werk, doe dan je best voor de spiegel, doe je haar, neurie in jezelf. Nadat de verraste echtgenoot naar zijn werk is vertrokken, schrijf je hem een sms: "Ik zag een knappe man met een enorm boeket rozen net je appartement binnenkomen." Verwacht dat de boze echtgenoot binnen 5 minuten in nieuwe erotische lingerie verschijnt. Moge hij een beetje laat op zijn werk zijn op 1 april!

Stap 5

Speel een truc met een collega op het werk - koop van tevoren hetzelfde paneel van de telefoon als het zijne. Vraag hem op 1 april om een telefoonnummer voor een belangrijke kwestie. Stap opzij met je telefoon om een gesprek te simuleren. Vervang onmerkbaar de telefoon van uw collega door het gekochte paneel. Begin emotioneel te praten, je kunt zelfs schreeuwen. Aan het einde van het gesprek gooi je het paneel met al je kracht op de grond en begin je het met je voeten te vertrappen voor meer effect. Kun je je het gezicht van je collega voorstellen?

Aanbevolen: