Hoe Ik Op 1 April Op Een Originele Manier Een Grap Uithaal Met Mijn Man

Inhoudsopgave:

Hoe Ik Op 1 April Op Een Originele Manier Een Grap Uithaal Met Mijn Man
Hoe Ik Op 1 April Op Een Originele Manier Een Grap Uithaal Met Mijn Man

Video: Hoe Ik Op 1 April Op Een Originele Manier Een Grap Uithaal Met Mijn Man

Video: Hoe Ik Op 1 April Op Een Originele Manier Een Grap Uithaal Met Mijn Man
Video: Flodder aflevering [1 april] 2024, Mei
Anonim

1 april wordt meestal de dag van de dwaas genoemd. Op deze feestdag bedenken mensen grappige en grappige grappen, maken ze grappen over hun vrienden, kennissen, collega's en zelfs zielsverwanten.

Hoe ik op 1 april op een originele manier een grap uithaal met mijn man
Hoe ik op 1 april op een originele manier een grap uithaal met mijn man

Hoe speel ik mijn man op 1 april op een originele manier?

Op 1 april kun je veel verschillende grappen bedenken. Als je een boormachine hebt, gebruik die dan om een grap uit te halen. Ga naar de achterkant van je geliefde, zet het apparaat meerdere keren aan, pauzeer dan en zet de boormachine weer aan, terwijl je met je vinger in de rug van je partner steekt. De emoties die je significante ander tegelijkertijd zal ervaren, zijn niet in woorden uit te drukken.

Ga naar de badkamer, neem een spuit gevuld met mayonaise mee. Knijp de tandpasta uit de tube en doe de inhoud van de spuit erin. Als je man zijn tanden gaat poetsen, zal hij enorm verrast zijn. Als alternatief kunt u de kraan in de douchemodus zetten en die kant op richten. zodat de waterdruk na het inschakelen je geliefde in het gezicht raakt. Als hij 's ochtends besluit zijn gezicht te wassen, kun je met plezier kijken hoe stromend water over zijn hoofd wordt gegoten.

Voordat je naar bed gaat, kun je een lange draad voorbereiden en deze onder het laken leggen aan de kant waar je partner slaapt. Als hij naar bed gaat, trek dan aan het uiteinde van de draad, terwijl je gelovigen het idee hebben dat hij op een of ander insect ligt.

Je kunt ook een rauw kippenei nemen, het aan beide kanten met een naald doorboren en de inhoud in elk gerecht blazen. Voordat je man naar zijn werk vertrekt, stop je uitdagend een ei in de zak van zijn broek of jas en sla je er hard op voor een crunch. Zeker in de eerste seconde zal je geliefde zeer verrast en bang zijn.

Een andere grap is geschikt voor gezinnen met kinderen. Onderhandel 's morgens vroeg met je buurman of vriend over het verschonen van baby's. Kleed het kind van een ander aan in de pyjama van uw kind en leg hem in bed. U kunt zelf naar een andere kamer gaan en wachten tot uw man 's morgens wordt verrast door een vreemd ontwaken naast het kind van een ander.

Hoe maak je geen grapjes met je man op 1 april?

Sommige meisjes kiezen nogal vreemde grapopties. Ze schrijven berichten aan hun echtgenoten, waarvan de inhoud zoiets is als: "Geliefde, mijn trouwe is aan het werk, ik wacht op je." Dames verwachten dat mannen zo'n grap zullen waarderen en plezier zullen hebben, maar de reactie van een vertegenwoordiger van het sterkere geslacht kan volledig onvoorspelbaar zijn.

Maak ook geen grappen over het uiterlijk van je man. Scheer zijn baard niet af in een droom, lak zijn nagels niet en pluk zijn wenkbrauwen niet. Het is onwaarschijnlijk dat dergelijke grappen voor gelach en plezier zorgen bij uw geliefde echtgenoot.

Aanbevolen: