Hoe Je Je Broer Een Gelukkige Verjaardag Kunt Wensen

Inhoudsopgave:

Hoe Je Je Broer Een Gelukkige Verjaardag Kunt Wensen
Hoe Je Je Broer Een Gelukkige Verjaardag Kunt Wensen

Video: Hoe Je Je Broer Een Gelukkige Verjaardag Kunt Wensen

Video: Hoe Je Je Broer Een Gelukkige Verjaardag Kunt Wensen
Video: LET OP❗ HOE JE SAZAN VIS SMAKELIJK BAKT! Recepten van Murat. 2024, Maart
Anonim

De leukste gelegenheid om te vieren is altijd de verjaardag van een geliefde. Broeders nemen een belangrijke plaats in tussen de veelheid aan verwanten. Voor deze persoon wil ik veel doen zodat hij blij was met je aandacht, en vooral op zijn verjaardag.

Hoe je je broer een gelukkige verjaardag kunt wensen
Hoe je je broer een gelukkige verjaardag kunt wensen

Noodzakelijk

Computer, internetverbinding, telefoon, ballonnen, posters, bloemen, taart, taartkaarsen

instructies:

Stap 1

Je moet je broer vanaf de ochtend met zijn verjaardag feliciteren, en nog beter - vanaf de nacht, als dit natuurlijk acceptabel is. Als je met je broer in hetzelfde huis woont of toegang hebt tot zijn appartement, kun je hem verrassen in de vorm van een kamer versierd met ballonnen en posters met felicitaties. Als je de jarige 's ochtends niet hebt gezien, bereid dan een verrassing voor zijn komst voor - een feestelijk diner.

Stap 2

Regel een aangenaam ontwaken voor je broer - speel het nummer "Happy Birthday" of "Let them run onhandig …" op vol volume. Zelfs als hij onlangs in slaap viel, zal zo'n ontwaken op deze dag geen negatieve emoties veroorzaken. Bovendien kan hij dan weer in slaap vallen. Als jij en je broer apart wonen, bel hem dan, en als hij antwoordt, zet hem dan in plaats van woorden aan om naar een van de liedjes te luisteren.

Stap 3

Woon je apart met de jarige, stuur hem dan een sms met een originele komische felicitatie. U kunt de tekst zelf samenstellen, vinden op internet of in uw eigen woorden een kant-en-klare felicitatie toevoegen, rekening houdend met de kenmerken van de boosdoener van de vakantie. Als de telefoon van je broer MMS kan ontvangen, kun je een spraakbericht of een muzikale begroeting sturen, want er zijn er heel veel op internet. Gesproken begroetingen zijn goed omdat ze niet alleen de jarige helpen feliciteren, maar hem ook aan het lachen maken of hem laten spelen.

Stap 4

Niet alle gezinnen hebben postberichten hoog in het vaandel. Ja, en het horen van de stem van zijn broer is veel prettiger dan een paar regels uitschrijven. Mannen tonen emoties niet zo helder als vrouwen, dus je moet nadenken over wat je tegen de jarige kunt zeggen, hoe je niet alleen zijn glimlach en dankbaarheid kunt veroorzaken, maar ook vreugde.

Stap 5

Koop of bak een cake, versier hem met kaarsen en als je broer binnenkomt, ontmoet hem dan met je meesterwerk van kaarsverlichte zoetwaren voor de deur. Zo'n verrassing zal een zee van positieve emoties veroorzaken en je opvrolijken. Mocht u zelf op bezoek gaan bij de jarige, dan dienen er kaarsen aangestoken te worden voordat u aanbelt.

Stap 6

Bestel de bezorging van een boeket bloemen bij je broer thuis bij een van de bedrijven. Als de verjaardag van een kind of tiener is, bestel dan een boeket snoep of speelgoed gemaakt van bloemen. Een volwassene zal echter blij zijn met zo'n geschenk. Zo'n felicitatie is geschikt voor iedereen, vooral degenen die bij een familielid in verschillende steden wonen. Maar voordat u bloemen bestelt, moet u precies weten op welk moment de jarige zal zijn, zodat de felicitatie de geadresseerde nauwkeurig bereikt.

Aanbevolen: