Welke Games Te Spelen Op Verjaardag

Inhoudsopgave:

Welke Games Te Spelen Op Verjaardag
Welke Games Te Spelen Op Verjaardag

Video: Welke Games Te Spelen Op Verjaardag

Video: Welke Games Te Spelen Op Verjaardag
Video: 22 LEUKE SPELLEN OM JE TE REDDEN VAN VERVELING 2024, Mei
Anonim

Verjaardag is echt een heerlijke vakantie. En elk gezinslid kijkt altijd naar hem uit, of het nu een kind of een volwassene is. Maar naast lekker eten op tafel willen gasten ook entertainment. Bij het samenstellen van een verjaardagsscript moet je allereerst de leeftijd van de gasten bepalen. Dit kunnen kinderen, tieners of volwassenen zijn.

Welke games te spelen op verjaardag
Welke games te spelen op verjaardag

Spelletjes voor kinderen

De veiligste optie zou een kinderanimator zijn, met zijn eigen scenario voor de vakantie. U kunt echter alles zelf doen. Je kunt een kinderfeestje beginnen door met een fles te spelen. Alle kinderen zitten in een kring met hun cadeautjes, en in het midden van de kring gaat de jarige zitten en draait aan de fles. Naar wie de pijl wees, geeft hij het cadeau aan de jarige om te laten drukken.

Het zal interessant zijn voor kinderen om te spelen en voor volwassenen om het spel met wasknijpers te bekijken. Hiervoor verdelen we de kinderen in tweetallen. Er wordt een emmer met wasknijpers geplaatst (je hebt 2-3 dozijn nodig), in een paar zijn de kinderen het eens over wie de wasknijpers vasthoudt en wie in de rol van een dummy zal zijn (dan kun je veranderen). Op een signaal van een volwassene begint het spel en wanneer een van de deelnemers de laatste wasknijper aan zijn vriend bevestigt, kun je de wasknijpers op elk kind tellen.

De beste optie voor een rustig spel zou een collectieve tekening zijn, al is het maar een handafdruk van alle kinderen, maar wat voor soort geheugen heb je dan.

Aan het eind van de avond kun je de kinderen een poppentheater laten zien. Het kan een sprookje zijn, of het kunnen raadsels zijn. Voor de juiste antwoorden kunt u kinderen symbolische souvenirs of vriendelijkere verrassingen geven. Elk kind zal blij zijn.

Spelletjes voor tieners

Tieners worden gedreven door een competitieve geest. Regel voor hen een echte wedstrijd met rennen in zakken, met vastgebonden benen in paren. En laat ze aan het einde van de wedstrijd de schat vinden volgens de kaart die je hebt getekend. Dit brengt de teams samen na de estafettes.

Games in "Twistor" en "Fanta" kunnen ook in het script worden opgenomen.

Gebruik raadsels uit het tijdschrift Murzilka, daar zijn ze erg interessant en lastig. Dergelijke raadsels zijn ook geschikt voor volwassenen.

Spellen voor volwassenen

"Backgammon", "Twistor", "Monopoly", "Fanta", "Activiteit" - dit alles is geschikt voor het vermaak van volwassenen.

Als er koppels zijn, versier dan je geliefde spel. Mannen maken jurken van tijdschriften voor hun vrouwen, meisjes, en spelden eenvoudig lakens op kleding met briefpapiernaalden (tel daarna alle naalden). En vrouwen zouden op hun beurt interessante kapsels voor hun mannen moeten maken (hiervoor moet u haarspelden, elastische banden, verbanden inslaan).

Zorg ervoor dat u het spel Krokodil opneemt in het entertainmentscenario, het is niet nodig om in teams te verdelen. Een vrijwilliger begint het spel en toont het woord dat hij heeft bedacht met behulp van gebaren, degene die het geraden heeft is de volgende, maar de vorige speler raadt het woord voor hem.

En tot ziens, speel "Verwarring", het is nog interessanter voor volwassenen om het te spelen dan voor kinderen.

Aanbevolen: