Welke Games Kun Je Spelen Op Een Feestje

Inhoudsopgave:

Welke Games Kun Je Spelen Op Een Feestje
Welke Games Kun Je Spelen Op Een Feestje

Video: Welke Games Kun Je Spelen Op Een Feestje

Video: Welke Games Kun Je Spelen Op Een Feestje
Video: WAAROM KAN DEZE CLOWN NIET LACHEN ?! 2024, April
Anonim

Op een gezellig feest kun je echt ontspannen, een boost van levendigheid en een goed humeur krijgen. Om zo'n bijeenkomst nog interessanter te maken, kun je deze aanvullen met allerlei spelletjes en prijsvragen. Gezamenlijk entertainment zorgt voor een sfeer van plezier en feest op het feest, dat lang in het geheugen blijft.

Welke games kun je spelen op een feestje
Welke games kun je spelen op een feestje

Noodzakelijk

  • - papier;
  • - potlood of vulpen;
  • - stoelen;
  • - hoed of tas;
  • - sjaal (sjaal).

instructies:

Stap 1

Speel het spel "Raad eens". Verdeel alle gasten in twee teams. Schrijf op aparte stukjes papier de namen van bekende mensen en stop de briefjes in een hoed of tas. Vertegenwoordigers van elk team trekken om de beurt een vel papier te voorschijn. Het eerste team moet de beroemdheid zo nauwkeurig mogelijk beschrijven zonder een naam te geven. Het tweede team probeert te raden over wie ze het hebben. De groep die het meeste raadt, wint.

Stap 2

Bereid wat leuke verhalen voor voor het spel Who's Faster. Je hebt ook wat stoelen of fauteuils nodig. Er moet één plaats minder zijn dan het aantal deelnemers. Een van de spelers verlaat de kamer en haalt een verhaal uit een tas of hoed. Degene die is aangesteld als presentator spreekt één woord uit het verhaal uit, bijvoorbeeld "regen", "auto", "strand". Elke deelnemer onthoudt het woord dat voor hem bedoeld is. De gastheer leest het verhaal dan snel hardop voor. Na het horen van "zijn" woord, moet de deelnemer tijd hebben om op een stoel of stoel te gaan zitten. Degene die geen stoel heeft gekregen, leest het verhaal voor in de volgende ronde.

Stap 3

Maak je klaar voor het volgende spel genaamd Try to Guess. Je hebt een sjaal of omslagdoek nodig om te spelen. De taak van de deelnemer is geblinddoekt om een andere persoon te raden door hem met zijn handen aan te raken. Degene die geraden wordt mag geen stem geven. Het is toegestaan om de handen, kleding en het haar van een persoon aan te raken.

Stap 4

Kies een team voor het Q&A-spel. Een van de deelnemers doet een gok voor een aanwezige, voor de trouw, en schrijft de naam op een stuk papier. De andere leden van het bedrijf stellen hem om de beurt vragen en proberen erachter te komen wie hij dacht. Voorbeelden van vragen: "Als het een dier was, welke?" of "Als het een bloem was, welke?" Tijdens dit spannende spel kunnen alle deelnemers veel over zichzelf leren.

Stap 5

Plaats de deelnemers in een kring om het volgende spel te spelen. Voorwaardelijk kan het "Quick response" worden genoemd. De leider staat in het midden van de cirkel. Hij stelt op zijn beurt alle aanwezige vragen die zonder aarzeling beantwoord moeten worden. Vragen moeten heel eenvoudig zijn, zelfs elementair. Bijvoorbeeld: "Wat komt er na dinsdag?", "Welke letter in het alfabet komt na D?", "Welke dag van de week is het vandaag?" Het tempo van het spel loopt geleidelijk op. Iedereen die de taak niet meteen aankan, wordt geëlimineerd.

Aanbevolen: