Welke Games Speel Je Op Een Feestje?

Inhoudsopgave:

Welke Games Speel Je Op Een Feestje?
Welke Games Speel Je Op Een Feestje?

Video: Welke Games Speel Je Op Een Feestje?

Video: Welke Games Speel Je Op Een Feestje?
Video: PARTY GAMES SPELEN! 2024, Mei
Anonim

Een goed feest is niet alleen gezellig gezelschap, borrel en muziek, maar ook wedstrijden en diverse spelletjes. Om ervoor te zorgen dat geen van de gasten zich verveelt, is het de moeite waard om verschillende veelzijdige spellen voor te bereiden die uw avond zullen diversifiëren.

Welke games speel je op een feestje?
Welke games speel je op een feestje?

Noodzakelijk

  • - pennen;
  • - stickers;
  • - papier;
  • - draaier;
  • - twee hoeden.

instructies:

Stap 1

Krokodil is een van de meest populaire gezelschapsspellen. De presentator zegt een woord tegen de speler, en hij moet het met behulp van gezichtsuitdrukkingen en gebaren laten zien, zodat de gasten raden wat er op het spel staat. De deelnemer die het bedachte concept het eerst heeft genoemd, ontvangt op zijn beurt het woord en gaat het tonen.

Stap 2

Het is aan te raden dat gasten in een kring zitten, bijvoorbeeld aan een feestelijke tafel. Het is noodzakelijk dat de spelers elkaar zien. Neem een pakket stickers en pennen en deel deze uit aan de deelnemers. Op stukjes papier moet je beroemde mensen of dieren schrijven, echt of fictief, en plak dan een sticker met het personage op het voorhoofd van de buurman. De spelers stellen om de beurt vragen over hun "persoonlijkheid", en de rest van de deelnemers antwoordt "ja" of "nee". Na het eerste "nee" gaat de zet naar de volgende deelnemer. De taak van de gasten is om te raden wie er op het blad staat.

Stap 3

Als de gasten te laat zijn en willen opwarmen, is het tijd voor een twister. Spreid het veld uit voor het spel, kies een leider en geef hem een roulettewiel. Spelers moeten op het canvas staan. Draaiend aan de pijl vertelt de presentator de deelnemers om de beurt welk been of arm en welke kleur ze moeten bewegen. De meest volhardende, die alle cirkels heeft weten te bereiken en nooit is gevallen, krijgt een prijs.

Stap 4

Feestgangers moeten zich in twee teams splitsen. Alle deelnemers krijgen pennen en kleine vellen papier waarop ze eventuele woorden schrijven. Je kunt een gemeenschappelijk thema kiezen, of je kunt de deelnemers laten bedenken wat ze willen. Woorden van elke groep worden in een hoed gevouwen en teruggegeven aan de teams. De spelers trekken om de beurt stukjes papier en leggen de betekenis van het woord uit aan hun buurman, zodat hij raadt wat er op het spel staat. Nadat het concept is geraden, gaat de dop naar degene die naast hem zit, die op zijn beurt het woord aan een andere speler begint uit te leggen. Het team dat alle woorden het snelst raadt, wint.

Aanbevolen: