Vrijgezellenspellen

Vrijgezellenspellen
Vrijgezellenspellen

Video: Vrijgezellenspellen

Video: Vrijgezellenspellen
Video: Vrijgezellenfeest Diana 2024, April
Anonim

Een bruid zonder vrijgezellenfeest is als een vlinder zonder vleugels. Een gedenkwaardig vrijgezellenfeest met heldere wedstrijden zal je helpen plezier te hebben tijdens het vliegen van een jonge meisjestijd naar een volwassen getrouwd leven. Iedereen is gelijk in het spel: zowel kinderen als volwassenen. Iedereen zal een positieve lading van emoties ontvangen, en de belangrijkste boosdoener van de gebeurtenissen zal zich van harte verheugen en afstemmen op het komende feest. Verschillende ideeën voor games, met of zonder betekenis.

Vrijgezellenspellen
Vrijgezellenspellen

Spel voor huishoudelijke dames

Het zal voorbereiding op de wedstrijd vergen om de meest attente deelnemer te identificeren. U moet miniatuur huishoudelijke artikelen in de mand doen. Dit kunnen wasknijpers, knopen, bestek en meer zijn. Leg de voorbereide rekwisieten op een dienblad en dek af met een zakdoek. Niemand in het publiek mag zien wat er verborgen is. Gedurende enkele ogenblikken kan de presentator alle objecten tonen. De winnaar is degene die het maximale aantal kleine dingen op een vel papier heeft staan.

Een spel voor wendbare meisjes

Als er onder de vriendinnen mensen zijn die niet gewend zijn om Chinese eetstokjes te gebruiken, dan is deze wedstrijd voor hen bedoeld. Zet voor elk meisje een bord bonen neer en kijk binnen een paar minuten welke van de deelnemers met eetstokjes meer bonen naar een ander gerecht zal overhevelen.

Game-vragenlijst

En kijk nu hoe attent en oprecht geïnteresseerd uw vrienden in uw leven zijn. Regel een enquête met vragen over de bruid. Je kunt alles vragen en checken: over de saaiste date, en over de namen van je favoriete jongens. Plezier is gegarandeerd als de vragen onverwacht en geestig zijn.

Grappig spel

Bovenaan de Whatman-krant schrijft de presentator een grappige vraag en sluit hij bijna de hele zin af, behalve het eerste woord. De volgende deelnemer beantwoordt de vraag, noteert het door hem bedachte antwoord op papier, schrijft zijn vraag op en geeft deze door. De eerste vriendin schrijft bijvoorbeeld "Hoeveel dates waren er met Petya?", Maar ze zegt alleen het woord "hoeveel" hardop. Het hoogtepunt is op het moment dat het hele blad klaar is en alle zinnen hardop worden voorgelezen.

Handgreep met dikke wangen

Iedereen die plezier wil hebben op een vrijgezellenfeest kan zich vermaken in het dicteerspel. Voor de wedstrijd heb je kleine karamels of marshmallows nodig. De eerste speler, die een snoepje in zijn mond stopt, zegt de nietszeggende zin "dikke wangen klap", dan iedereen die hetzelfde wil doen en de estafette keert terug naar de eerste deelnemer. De winnaar is degene die de belachelijke zin het duidelijkst kan uitspreken met zijn mond vol karamel. Lachen is gegarandeerd.

Een vrijgezellenfeest is een prachtige traditie wanneer je kunt ontspannen met goede vrienden en de bruid zich weer als een kind voelt. Een goed humeur en veel plezier zullen deze dag onvergetelijk maken.