Hoe Speel Je Het Spel Verbeurd?

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Het Spel Verbeurd?
Hoe Speel Je Het Spel Verbeurd?

Video: Hoe Speel Je Het Spel Verbeurd?

Video: Hoe Speel Je Het Spel Verbeurd?
Video: Hoe speel je... Het Verboden Eiland #whitegoblingames 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel spellen waarvoor alleen een groot bedrijf nodig is. Ze laten niet alleen toe om plezier te hebben, maar ook om de leden van het team beter te leren kennen. Een van deze spellen is forfaits. Er zijn verschillende opties om het te spelen.

Hoe speel je het spel verbeurd?
Hoe speel je het spel verbeurd?

instructies:

Stap 1

De presentator begint het spel met een kort gedicht:

Ze hebben je honderd roebel gestuurd.

Koop wat je wilt

Neem geen zwart, wit, Zeg geen ja en nee!

Het bevat de regels: het is de deelnemers verboden om woorden als "ja", "nee", "zwart", "wit" uit te spreken.

Stap 2

Vervolgens begint de presentator een dialoog met de deelnemers aan het spel. Hij stelt elk een andere vraag, en dat gebeurt niet in een kring, maar zoals de leider zelf wil. Het doel van deze vragen is om een van de deelnemers het verboden woord te laten zeggen. Hoe uitdagender de vragen, hoe beter.

Stap 3

Nadat iemand een van de verboden woorden heeft gezegd, geeft hij de gastheer een fant. Na verschillende verliezers begint het proces van het uitkopen van forfaits. Om het spook te verzilveren, moet je de taak voltooien die de andere deelnemers aan het spel zullen bedenken voor de verliezer. Deze versie van het spel verbeurd is zeer geschikt voor kinderen.

Stap 4

Een andere optie is als volgt. De deelnemers schrijven eventuele opdrachten vooraf op papier. Daarna verzamelt de presentator ze samen in een hoed, tas of een andere afgelegen plek. In een andere zak wordt van elke persoon één ding verzameld, die fantomen worden genoemd.

Stap 5

Vervolgens haalt de leider op zijn beurt eerst een briefje met de taak en dan een van de dingen. Degene die dit ding bezit, voert de taak uit die in het briefje staat.

Stap 6

Er is nog een wijziging van de tweede versie van het spel. In plaats van aantekeningen te maken, wordt één persoon geselecteerd (hij is zelf deelnemer) en met zijn rug naar alle anderen toe geplaatst. De presentator haalt een van de dingen uit de zak en de geselecteerde persoon bedenkt een taak die de eigenaar van de fantasie moet voltooien. De waarschijnlijkheid dat het zijn eigen fantoom was dat ze achter zijn rug kregen, vermindert iemands eetlust om met de meest lastige taken op de proppen te komen. Soms kan het echter moeilijk zijn om een speler te stoppen die te meegesleept is.

Aanbevolen: