Hoe Kom Je Naar Het Feest?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Naar Het Feest?
Hoe Kom Je Naar Het Feest?

Video: Hoe Kom Je Naar Het Feest?

Video: Hoe Kom Je Naar Het Feest?
Video: Hoe kom ik op het feest van Alex en Agaath 2024, Mei
Anonim

Nachtclubs en het nachtleven vertegenwoordigen voor velen een onbekende maar aantrekkelijke en mooie kant van het leven waar men van tijd tot tijd in wil duiken. Op een clubfeest kun je ontspannen, genieten van muziek en dans, interessante mensen ontmoeten en jezelf laten zien. Tegelijkertijd kan niet iedereen in de meeste clubs komen - bijna alle prestigieuze nachtclubs hebben gezichtscontrole, en u moet weten op basis van welke criteria de beveiliging van de club toekomstige feestdeelnemers selecteert en waarom ze de club zonder reden kunnen weigeren.

Hoe kom je op het feest?
Hoe kom je op het feest?

instructies:

Stap 1

Als je een meisje bent, neem dan bij een bezoek aan de club een clutch of een kleine handtas mee die niet groter is dan een A5-blad. De eigenaar van een tas die te volumineus is, mag eenvoudigweg de club niet in. Een grote tas ziet er niet stijlvol uit, en het weerhoudt je er ook van om plezier te hebben en te dansen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het veilig opbergen van je spullen. Als je de clutch mee kunt nemen naar de dansvloer, dan moet de grote tas ergens worden achtergelaten.

Stap 2

Als je naar een club gaat, denk dan van tevoren na over je uiterlijk, zodat het past bij de stijl van het etablissement waar je naartoe wilt gaan. Probeer van tevoren de dresscoderegels in de gekozen club te achterhalen en draag in ieder geval geen te provocerende of te extravagante outfits - tenzij de club daarentegen een expressieve kledingstijl verwelkomt. In dit geval kunt u de club bezoeken in een lichte maar stijlvolle outfit die uw persoonlijkheid weerspiegelt.

Stap 3

Welke stijl ook welkom is in de club, je kleding moet altijd netjes, schoon en gestreken zijn. Controleer de sluitingen, alle knopen, labels en defecten.

Stap 4

Je schoenen moeten comfortabel, mooi en schoon zijn - niemand laat je de club binnen met laarzen of vuile schoenen. Hetzelfde geldt voor effen zwarte broeken en truien. Accentueer je kostuum met ongebruikelijke accessoires - brillen, armbanden, kralen, haarspelden, riemen en andere sieraden.

Stap 5

Om gezichtsbeheersing te doorstaan, moet je kapsel stijlvol en netjes zijn en moet je haar schoon en gekamd zijn. Besteed maximale aandacht aan het creëren van je kapsel voordat je naar de club gaat - doe de styling, ruim je haar op, geef het een glanseffect. Gezond en mooi haar ziet er zelfs in een eenvoudig kapsel spectaculair uit.

Stap 6

Maak je kapsel compleet met heldere, maar niet flitsende make-up. Vergeet niet je foundation, poeder, lippenstift en doekjes mee te nemen om af en toe make-up bij te werken die tijdens het dansen zou kunnen druppelen.

Stap 7

Mannen moeten, net als vrouwen, zorgen voor de netheid en netheid van hun kleding, evenals van schoenen en haar. Als je met een man naar de club gaat, heb je een grotere kans om naar het feest te gaan - de bewakers laten eerder koppels binnen dan grote groepen en alleenstaanden.

Stap 8

Wees zelfverzekerd in jezelf. Toon uw volledige kalmte en zelfrespect aan de bewakers. Wees aardig. Groet de bewakers. Uw positie zal zichtbaar zijn en een nuttige rol spelen bij gezichtscontrole.

Stap 9

Voor het geval dat, neem je documenten mee naar de club - een paspoort of een studentenkaart, en kom nooit dronken naar de club.

Aanbevolen: