Hoe Kom Je Gratis Naar Het Museum

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Gratis Naar Het Museum
Hoe Kom Je Gratis Naar Het Museum

Video: Hoe Kom Je Gratis Naar Het Museum

Video: Hoe Kom Je Gratis Naar Het Museum
Video: Hoe kom ik aan ZOVEEL Geld? 2024, Mei
Anonim

Een bezoek aan het museum met het hele gezin, vooral in een grote stad of in het buitenland, kan een flinke kostenpost zijn. Maar er is een mogelijkheid om gratis deel te nemen aan de cultuur. Om dit te doen, moet je weten wanneer en welke musea je zonder geld te betalen naar binnen kunt.

Hoe kom je gratis naar het museum
Hoe kom je gratis naar het museum

instructies:

Stap 1

Als uw gezin drie of meer minderjarige kinderen heeft, vraag dan een document aan dat uw status als groot gezin bevestigt. Dit kan via de instanties voor sociale bescherming. Met deze krant kunnen alle gezinsleden één keer per maand gratis vrijwel alle staatsmusea in het land bezoeken. Maar houd er rekening mee dat er mogelijk een speciale dag voor u wordt vastgesteld waarop u van de uitkering kunt profiteren. Meestal valt het op een van de zondagen van de maand en wordt bepaald door het museum zelf of door de administraties van uw stad.

Stap 2

Profiteer van de gratis toegang tot het museum als je een voltijdstudent bent. Veel musea, bijvoorbeeld het Historisch Museum in Moskou, bieden u de mogelijkheid om elke maand de hoofdtentoonstelling te zien zonder financiële kosten van uw kant.

Stap 3

Bekijk wanneer de Museumnacht dit jaar plaatsvindt. In tegenstelling tot de meeste landen ter wereld, geeft dit museumbusinessfestival in Rusland niet automatisch het recht om gratis een culturele instelling te betreden. Sommige musea staan deze praktijk echter toe. Bel een paar dagen voor de Museumnacht met de showroom waarin je geïnteresseerd bent om te zien of ze bezoekers gratis binnenlaten.

Stap 4

Controleer de richtlijnen van het plaatselijke museum voordat u naar het buitenland reist. Zo kun je in Frankrijk op één zondag van de maand veel musea gratis binnen, ook als je buitenlander bent en geen recht hebt op uitkeringen. Als je naar dit land komt om te studeren of te werken en je bent nog geen 26 jaar oud, dan kun je het Paleis van Versailles, het Musée d'Orsay en vele andere culturele instellingen elke dag gratis bezoeken.

Aanbevolen: