Hoe Kom Je Niet Vast Te Zitten In Een File Op Weg Naar Het Landhuis

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Niet Vast Te Zitten In Een File Op Weg Naar Het Landhuis
Hoe Kom Je Niet Vast Te Zitten In Een File Op Weg Naar Het Landhuis

Video: Hoe Kom Je Niet Vast Te Zitten In Een File Op Weg Naar Het Landhuis

Video: Hoe Kom Je Niet Vast Te Zitten In Een File Op Weg Naar Het Landhuis
Video: Chauffeurs in Rusland overtreden de verkeersregels. Een gevecht op de weg. 2024, April
Anonim

In het weekend en op feestdagen kan met de auto naar een zomerhuisje rijden een echte uitdaging zijn. Bij het verlaten van de stad op vrijdag en het inrijden op zondag ontstaan er enorme files. Soms kun je er enkele uren in staan, wat natuurlijk de hele indruk van de rest bederft.

Hoe kom je niet vast te zitten in een file op weg naar het landhuis
Hoe kom je niet vast te zitten in een file op weg naar het landhuis

instructies:

Stap 1

Probeer te vermijden om te reizen op een moment dat de files de stad beginnen te verlaten. In kleine steden vindt hun piek in de regel plaats tussen 17 en 19 uur. In megasteden kunnen ze zich uitstrekken tot een latere datum. Zoek uit wanneer uw gebied zich midden in een verkeersopstopping bevindt en probeer dit te vermijden door een uur eerder of later uit te checken. Het is beter om 's avonds laat of vroeg in de ochtend te gaan dan een halve dag in de auto te zitten.

Stap 2

Zoek omwegen. Misschien kunt u via een andere weg naar uw datsja rijden, die niet zo beladen is met transport. Bestudeer de kaart goed of vraag taxichauffeurs en lokale bewakers ernaar.

Stap 3

Volg de verkeerssituatie op uw lokale radio. Tegenwoordig zijn programma's over bestaande files, niet-werkende verkeerslichten of wegreparaties behoorlijk relevant in de lucht. U kunt hierover ook informatie vinden op internet op https://maps.yandex.ru. Zo kun je onderweg beter navigeren en vermijd je veel problemen. Door een ernstig ongeval of wegwerkzaamheden kunnen immers op het meest rustige moment files ontstaan.

Stap 4

Krijg een speciale GPS-navigator die informatie over bestaande files van de satelliet leest en een route uitstippelt om ze te vermijden. Toegegeven, informatie hierover is snel verouderd en kan niet beschermen tegen onvoorziene situaties.

Stap 5

Gebruik het openbaar vervoer. Als je niet een heleboel dingen en grote tassen naar de datsja hoeft te dragen, gebruik dan de trein. Er in rijden is minder comfortabel, maar rekening houdend met de bestaande files ben je veel sneller bij het huisje.

Stap 6

Wees voorzichtig en voorzichtig onderweg om zelf geen files te veroorzaken. Rijd niet aan de kant van de weg en rijd nooit op de tegemoetkomende rijstrook.

Stap 7

Als files nog steeds niet te vermijden zijn, probeer dan je tijd zo goed mogelijk te benutten. Praat met je familie en vrienden die met je meereizen in de auto, want het is voor eenvoudige communicatie dat je vaak niet genoeg vrije tijd hebt. Luister naar uw favoriete muziek of een audioboek dat op schijf is opgenomen.

Aanbevolen: