Zo Zie Je Er Mooi Uit Op Nieuwjaarsvakantie

Inhoudsopgave:

Zo Zie Je Er Mooi Uit Op Nieuwjaarsvakantie
Zo Zie Je Er Mooi Uit Op Nieuwjaarsvakantie

Video: Zo Zie Je Er Mooi Uit Op Nieuwjaarsvakantie

Video: Zo Zie Je Er Mooi Uit Op Nieuwjaarsvakantie
Video: Vakantiesnack ✧ Snel en eenvoudig recept voor gevulde tomaten ✧ Kerstballen ✧ ONDERTITELS 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is een grote feestdag die bijna de hele wereld verenigt. Veel mensen hebben op deze dag een speciale, plechtige stemming, die wordt gecreëerd door de algemene sfeer rondom - een feestelijke tafel, een versierde kerstboom, geschenken, vrienden, familie en vrienden. En natuurlijk wil iedereen er geweldig uitzien op een spetterende oudejaarsavond.

Zo zie je er mooi uit op nieuwjaarsvakantie
Zo zie je er mooi uit op nieuwjaarsvakantie

instructies:

Stap 1

Een nieuwjaarslook bestaat uit minstens vier details: haar, make-up, manicure en de outfit zelf.

Stap 2

Om ervoor te zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken of uw styling tijdens de hele vakantie is verslechterd, moet u geen te ingewikkeld kapsel doen. Je kunt je haar eenvoudig oplossen en fixeren met glitterlak, je kunt krullende krullen maken, of je kunt de recent modieuze vlechten en aartjes vlechten en decoreren met verschillende nieuwjaarsaccessoires of bloemen. Als je gaat wandelen tijdens oudejaarsavond, dan zullen de vlechten erg handig zijn, omdat een dergelijke styling niet verslechtert onder de hoed.

Stap 3

Nieuwjaar wordt meestal na 22:00 uur 's avonds gevierd, dus make-up voor deze gelegenheid moet 's avonds worden gedaan. Het moet helderder zijn dan overdag. Voor nieuwjaarsmake-up zijn parelmoerschaduwen of glittercosmetica geschikt. Maar u moet dergelijke fondsen heel voorzichtig gebruiken, de maatregel kennende. Parelmoerachtige oogschaduw kan je look verpesten als je ooglidhuid ongelijk en onelastisch is. Vergeet niet dat het voor nieuwjaarsmake-up beter is om waterdichte cosmetica te gebruiken.

Stap 4

Manicure voor nieuwjaarsviering kan alleen of in een schoonheidssalon worden gedaan. Vergeet dit detail van de afbeelding niet, want je handen zullen constant in het zicht zijn, tenminste als je glazen champagne rammelt. Een manicure kan helder, monochroom worden gemaakt in de kleur van de jurk, of je kunt vuren takken op de nagels afbeelden en ze versieren met glitters, ronde strassteentjes eromheen plaatsen met kerstballen en alles fixeren met transparante vernis.

Stap 5

Bij het kiezen van een outfit moet je bedenken waar je het nieuwe jaar gaat vieren. Als u van plan bent om voornamelijk te wandelen, moet u meer op warmte en comfort letten. Als je het thuis, op een feestje of in een restaurant gaat vieren, kun je kiezen voor een mooie avondjurk. Traditioneel worden kleding voor de nieuwjaarsviering gedragen in kleuren die overeenkomen met het symbool van het komende jaar. Het komende 2012 zal in het teken staan van de zwarte waterdraak, die wordt gekenmerkt door tinten zwart, blauw, turkoois, wit en rood.

Aanbevolen: