Zo Zie Je Eruit Op Oudejaarsavond

Inhoudsopgave:

Zo Zie Je Eruit Op Oudejaarsavond
Zo Zie Je Eruit Op Oudejaarsavond

Video: Zo Zie Je Eruit Op Oudejaarsavond

Video: Zo Zie Je Eruit Op Oudejaarsavond
Video: Он Сделал Невозможное! 100 Безумных Рекордов Гиннесса Снятых на Камеру 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een van de helderste en vrolijkste feestdagen! Een mooie kerstboom, champagne, vuurwerk en natuurlijk vrolijke versieringen en outfits! Om er op deze feestdag prachtig uit te zien, moet je van tevoren goed nadenken over je uiterlijk!

Zo zie je eruit op oudejaarsavond
Zo zie je eruit op oudejaarsavond

Het is nodig

  • -fantasie;
  • -Nieuwjaarsattributen;
  • - symbolen van het nieuwe jaar;
  • - Feestelijke stemming.

instructies:

Stap 1

Met nieuwjaar kun je je fantasie ten volle aanzetten! Dat is de reden waarom, als je hem ontmoet omringd door familie en vrienden, je je niet in de gebruikelijke feestelijke jurken moet kleden, laten we experimenteren! Afhankelijk van welk jaar eraan komt, kun je originele kostuums en maskers bedenken. Organiseer een themafeest met je nieuwjaarskostuum als pas! Iedereen, van jong tot oud, kan deelnemen aan dit spannende evenement. Als je bijvoorbeeld het jaar van het konijn viert, naai dan haaskostuums voor de kinderen. De oudere generatie kan zich beperken tot hoeden met oren of grappige pluizige staarten. Jij, als de koningin van de avond, moet er geweldig uitzien. Kies kleding in overeenstemming met het gekozen karakter, versier ze met klatergoud en regen en vergeet natuurlijk de oren niet!

Stap 2

Vier je het nieuwe jaar met je geliefde, organiseer dan een pyjamafeestje. Kies een sexy lingerie, voeg er een paar attributen van het komende jaar aan toe en have a blast!

Stap 3

Als je besluit oudejaarsavond niet thuis te vieren, dan kun je afhankelijk van het komende jaar de kleur van de jurk kiezen. Kies bijvoorbeeld in het jaar van de tijger gedurfde luipaardkleuren en experimenteer in het jaar van de slang met gouden en zilveren kleuren.

Stap 4

Vergeet make-up niet, want op oudejaarsavond kun je je uitleven in alle fantasieën! Zelfs als je een strikte jurk hebt gekozen, laat de make-up dan helder en effectief zijn. Sprankelende pailletten en strass-steentjes zijn perfect voor deze avond.

Stap 5

Verzin een paar interessante details voor je look. Met schminken kunt u bijvoorbeeld een symbool van het komende jaar op uw wang of schouder tekenen en interessante sieraden en accessoires ophalen. Experimenteer en transformeer, want oudejaarsavond is hier speciaal voor gemaakt!

Aanbevolen: