Hoe Het Nieuwe Jaar In Andere Landen Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar In Andere Landen Te Vieren?
Hoe Het Nieuwe Jaar In Andere Landen Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar In Andere Landen Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar In Andere Landen Te Vieren?
Video: ONGEBRUIKELIJK VOOR HET NIEUWE JAAR TRADITIE. Hoe om te Vieren het Nieuwe Jaar in Verschillende Land 2024, April
Anonim

De lange nieuwjaarsvakanties zijn de perfecte tijd om naar het buitenland te reizen. In de pre-vakantietijd stijgen de prijzen voor vliegtickets en hoteldiensten, populaire plaatsen stromen over van toeristen, maar dit houdt fans van nieuwe ervaringen niet tegen. Nieuwjaar vieren in het buitenland - wat is er interessanter!

Hoe het nieuwe jaar in andere landen te vieren?
Hoe het nieuwe jaar in andere landen te vieren?

instructies:

Stap 1

Een uitstekende optie voor een nieuwjaarsreis is Scandinavië. Je kunt het nieuwe jaar vieren op een veerboot van Helsinki naar Stockholm. Er zullen zeker veel landgenoten aan boord zijn, dus je zult je best op je gemak voelen. De veerboot viert de vakantie meestal drie keer - in het Zweeds, in het Fins en in het Russisch. Tegen betaling krijg je een zeer degelijk galadiner, gevolgd door dans en ander entertainment.

Stap 2

Als je wat privacy wilt, huur dan een klein huisje in Finland. Dit is een zeer goedkope optie - een wekelijkse huur van een huis voor vier kost ongeveer 150 euro. Onder het entertainment dat gegarandeerd wordt, zijn wandelen, sleeën en langlaufen, hondensleeën en andere buitenactiviteiten. En natuurlijk is er een sauna, waar je trouwens ook het nieuwe jaar kunt vieren.

Stap 3

Voor wie van plan is een van de Europese hoofdsteden te bezoeken, is het logisch om naar Praag te vertrekken. Hier vindt u luxe feestelijke verlichting, wordt warme glühwein direct op straat geschonken en zijn op beurzen prachtige nieuwjaarssouvenirs te koop. Praag lijkt gemaakt te zijn voor ontspannen wandeltochten - het is onmogelijk om hier te verdwalen, en als je honger krijgt, kun je een stevige en goedkope snack krijgen in een van de vele restaurants en cafés. Verblijf in een van de pensions of kleine hotels in het stadscentrum of bestel een feestelijk diner in een nabijgelegen restaurant. Of u kunt de vakantie gewoon op straat vieren, samen met inwoners van Praag en gasten van de stad, bijvoorbeeld op het Wenceslasplein of de Karelsbrug.

Stap 4

Een goede optie om het nieuwe jaar te vieren is een reis naar de Baltische staten. Tallinn, Riga en Vilnius hebben zeer comfortabele en vrij goedkope hotels, bovendien kunt u tijdens de vakantie alle drie de hoofdsteden bezoeken en zelfs een van de buurlanden bekijken, bijvoorbeeld Polen. Eenmaal in Riga kun je het nieuwe jaar vieren in de oude stad - dit is waar de lokale bevolking het graag viert. Koop zeker souvenirs op een van de vele nieuwjaarsmarkten. Ze verkopen heel mooi speelgoed en allerlei soorten marsepein - van kleine beeldjes tot enorme sets. Een groot pluspunt van de Baltische hoofdsteden is de beschikbaarheid van Russisch sprekende gidsen en vakantieprogramma's gericht op toeristen uit Rusland.

Stap 5

Wie zeker een vakantie aan het strand of in ieder geval in een warm land wil vieren, moet naar Thailand of Egypte. In deze landen hoef je echter niet op budgetvakanties te rekenen. Boek in Egypte alleen vijfsterrenhotels en van tevoren - al begin december zijn er mogelijk geen vacatures in de beste hotels. Een goed alternatief voor het dure Egypte is Israël. Er zijn veel plaatsen waar je het nieuwe jaar op puur Russische schaal en in een puur Russisch bedrijf kunt vieren. Ook in januari zijn er geen problemen met zon en zee.

Aanbevolen: