Waar Nieuwjaar Vieren?

Inhoudsopgave:

Waar Nieuwjaar Vieren?
Waar Nieuwjaar Vieren?

Video: Waar Nieuwjaar Vieren?

Video: Waar Nieuwjaar Vieren?
Video: OUD EN NIEUW VIEREN! 🎆 2024, Mei
Anonim

Ondanks dat er nog enkele maanden te gaan zijn voor het nieuwe jaar, is het nu al de moeite waard om een plek te kiezen waar je een feestelijke viering kunt houden. Goedkope vliegtickets, kamers in goede hotels en plaatsen in nachtclubs beginnen vanaf het begin van de herfst te boeken - als dit bedrijf tot het laatste moment wordt uitgesteld, zijn er mogelijk geen vacatures in uw favoriete instelling en beginnen de prijzen sterk te stijgen dichter bij het nieuwe jaar.

Waar nieuwjaar vieren?
Waar nieuwjaar vieren?

Om het nieuwe jaar te vieren zijn er veel verschillende mogelijkheden: je kunt thuis zitten met een kleine familiekring of met vrienden, naar een nachtclub of restaurant gaan, een landhuis huren of een kamer huren in een pension, uitrusten in een andere stad of land.

Thuis

Als je de luidruchtige feesten beu bent, dan kan het nieuwe jaar thuis worden gevierd in kleine familiekring. Als entertainment kun je een masterclass organiseren over het maken van nieuwjaarssouvenirs en kerstboomversieringen, een nieuwjaarssprookje voor kinderen regelen, een mini-quest spelen of bordspellen.

Als u een vakantie in een groot bedrijf wilt regelen, nodig dan gasten uit bij u thuis of ga naar uw vrienden voor het nieuwe jaar. Het grote voordeel van zo'n feest is dat de viering van het nieuwe jaar een paar uur voor de klok begint (sommigen bereiden nieuwjaarsgerechten, anderen versieren de kerstboom en versieren het huis). Om plezier te hebben met het vieren van het nieuwe jaar met vrienden, zet u dynamische muziek aan, organiseert u nieuwjaarswedstrijden, grappen en charades.

Buiten de stad

Je kunt het nieuwe jaar vieren in de datsja of in een landhuis. Naast een feestmaal en nieuwjaarswedstrijden, brengt een verblijf buiten de stad veel verschillende vormen van entertainment: je kunt een kerstboom in de tuin versieren, een sneeuwpop maken, gaan schaatsen, skiën of sleeën, sneeuwballen spelen of gewoon lekker ravotten in de sneeuw. Na een winterwandeling kan het hele gezelschap bij de open haard zitten met een glas heerlijke en warme glühwein.

Heb je geen landhuis of zomerhuisje, dan kun je op oudejaarsavond een klein huisje huren met sauna, zwembad en biljart.

In een club of restaurant

Oud en Nieuw vieren in een club of restaurant heeft veel voordelen. Ten eerste hoeft u niet na te denken over het scenario van het nieuwjaarsfeest - in elke instelling op oudejaarsavond wordt een speciaal amusementsprogramma aangeboden in de vorm van een concert, dansen, wedstrijden, sweepstakes, maskerades, enz. Ten tweede is het niet nodig om de hele dag bij het fornuis te staan om feestelijke gerechten te bereiden - een nieuwjaarsdiner in een club of restaurant is inbegrepen in de toegangsprijs. Ten derde is het na een stormachtige oudejaarsavond niet nodig om de afwas te doen en het appartement schoon te maken.

In een ander land

Om het nieuwe jaar te vieren, kun je naar een ander land gaan. Vakanties in de Karpaten of de Alpen worden een echt wintersprookje - veel sneeuw, schone berglucht, eeuwenoude groene sparren en heel veel entertainment. U kunt snowboarden of skiën van de berg, een boswandeling maken, bij de open haard zitten met een glas warme glühwein, enz.

Als alternatief kunt u voor ontspanning een warm land kiezen en een nieuwjaarsfeest op het strand organiseren. Je zult je zeker niet vervelen tijdens de nieuwjaarsvakantie - je kunt gaan duiken, naar het waterpark gaan en lokale attracties bezoeken.

Het vieren van het nieuwe jaar in een van de Europese landen zal veel aangename en onvergetelijke indrukken opleveren. In Europa wordt het nieuwe jaar, in tegenstelling tot Kerstmis, als een feestdag beschouwd - de lokale bevolking verzamelt zich op de pleinen en drinkt sterke dranken. U kunt een wintervakantie vieren in een gezellig restaurant of een beroemde club, en de rest van de nieuwjaarsvakantie doorbrengen met wandelen langs winkels en boetieks (op dit moment beginnen de verkopen), terwijl u de architectuur bewondert en geniet van de lokale keuken.

Aanbevolen: