Spelletjes Voor Volwassenen Aan De Nieuwjaarstafel

Inhoudsopgave:

Spelletjes Voor Volwassenen Aan De Nieuwjaarstafel
Spelletjes Voor Volwassenen Aan De Nieuwjaarstafel

Video: Spelletjes Voor Volwassenen Aan De Nieuwjaarstafel

Video: Spelletjes Voor Volwassenen Aan De Nieuwjaarstafel
Video: Trein Bus en Loop Spel Jeugdkamp 2016 2024, April
Anonim

Het entertainmentprogramma op oudejaarsavond moet niet minder zorgvuldig worden doordacht dan het feestmenu. Als er geen cultureel programma is, verandert het nieuwjaarsfeest in een gewoon diner, dat verandert in een ochtendontbijt. Leuke prijsvragen met prijzen en komische letters helpen je verveling aan de feesttafel te voorkomen.

Nieuwjaarsfeestjes
Nieuwjaarsfeestjes

Als je niet wordt aangetrokken door het vooruitzicht om de hele oudejaarsavond tv te kijken, dan is het tijd om je de spelletjes en het plezier te herinneren dat je direct aan de feesttafel kunt spelen. Kies spellen die alle gasten of gezinsleden zullen aanspreken. Je kunt direct na het dessert beginnen met spelen, tussen toasts door.

Spel "Verenigingen"

Het spel kan gespeeld worden zonder op te staan van tafel, als je wilt kun je in een kring gaan zitten. De taak van de presentator is om de eerste rustig, fluisterend in het oor, te informeren of een woord op de kaart aan de deelnemer te laten zien. Bijvoorbeeld "liefde". De eerste deelnemer communiceert het woord rustig aan de tweede. De tweede speler geeft aan de derde niet het woord zelf door, maar welke associaties hij ermee heeft. En zo verder in een cirkel totdat het de allereerste speler bereikt.

Het spel "Kapotte telefoon"

Hier kun je, zonder op te staan, spelen met de bekende beschadigde telefoon. De eerste speler raadt een woord, zelfs een hele beroemde zin of zin, en informeert de volgende deelnemer stilletjes in zijn oor. En zo vertellen de spelers in een kring wat ze gehoord hebben. Wanneer de ketting de eerste speler bereikt, vergelijken de deelnemers welk woord het eerste was en wat er uiteindelijk gebeurde. Het grappige is dat de spelers zullen proberen uit te vinden wie hier de meest beschadigde telefoon is en wie alle informatie het meest heeft vervormd.

Spel "Prinses"

Wanneer het tijd is om te bewegen, moet hij een interessant spel spelen waarbij hij objecten "vijfde punt" raadt. Om te spelen worden verschillende voorwerpen (een tak van een kerstboom, een appel, een afstandsbediening, harde caramels, enz.) op een stoel geplaatst en moet elke geblinddoekte speler raden op welk voorwerp hij zit. In dit geval kunnen noch het object zelf, noch de stoel met uw handen worden aangeraakt.

Krokodil spel

Dit spel is bij velen bekend, maar niemand wordt het beu om het te spelen, niet alleen volwassenen, maar ook kinderen vinden het erg leuk. Spelers zijn verdeeld in twee teams, elk team maakt om de beurt een woord en toont dit met gebaren, gezichtsuitdrukkingen aan de andere spelers. Het is verboden woorden voor te stellen. Tegenstanders moeten het verborgen woord raden. Het team met de meeste punten wint.

Het is de moeite waard om kleine prijzen klaar te maken, bijvoorbeeld een bos bagels, ballonnen, kerstboomslingers, enz. om de winnaars uit te reiken.

Aanbevolen: