Wat Een Interessante Wedstrijden En Spelletjes Te Regelen Voor Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Wat Een Interessante Wedstrijden En Spelletjes Te Regelen Voor Het Nieuwe Jaar
Wat Een Interessante Wedstrijden En Spelletjes Te Regelen Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Wat Een Interessante Wedstrijden En Spelletjes Te Regelen Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Wat Een Interessante Wedstrijden En Spelletjes Te Regelen Voor Het Nieuwe Jaar
Video: 22 LEUKE SPELLEN OM JE TE REDDEN VAN VERVELING 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een feestdag waarvan wonderen en verrassingen worden verwacht. Je kunt zelf een beetje een goochelaar worden en een leuke en verrassende avond voor je gasten regelen. Interessante wedstrijden en spellen zijn niet alleen geschikt voor de nieuwjaarsvakantie, maar ook voor andere, zowel voor een rustig familiefeest als voor een luidruchtig feest met vrienden.

Wat een interessante wedstrijden en spelletjes te regelen voor het nieuwe jaar
Wat een interessante wedstrijden en spelletjes te regelen voor het nieuwe jaar

instructies:

Stap 1

fanta. Een traditionele en geliefde wedstrijd. Je moet veel briefjes vol grappige verlangens in een hoed doen, ze om de beurt eruit halen en de instructies volgen. Plezier gegarandeerd! Taken zijn afhankelijk van de leeftijd van de deelnemers en de verbeeldingskracht van de organisatoren: van standaard "kraaien", zingen en dansen tot de meest ongewone (een onbekend nummer bellen en een toast uitbrengen, buren feliciteren, een salade eten van een bord zonder handen, ruilen van kleding met een van de gasten, enz.).

Stap 2

Raad eens wat er op de foto staat. De deelnemer trekt een kaart waarop de taak staat die moet worden getrokken. Daarna probeert hij het op papier uit te beelden. De rest van de deelnemers raden. Het is raadzaam om originele taken te bedenken, vooral als de competitie is ontworpen voor volwassenen. Je kunt aanbieden om bijvoorbeeld een zieke papegaai, eindeloze liefde, een dronken nijlpaard, verdriet, vreugde, ontslag, vakantie, romantische avond, bedrijfsfeest, enzovoort te portretteren.

Stap 3

Teken met gesloten ogen. Als er veel gasten zijn, is het beter om deze in teams te delen. De hoofdteamleden zijn geblinddoekt en moeten naar een stuk papier gaan en een set tekenen. Tegelijkertijd vragen de rest van de deelnemers hen (naar rechts, naar links, boven, onder, enz.). Het team met de beste tekening wint.

Stap 4

Neem plakband, knip het in stukjes en schrijf er eventuele woorden op (pensioen, accountant, tijger, kerstman, enz.). Plak daarna de stukjes op het voorhoofd van de deelnemers, terwijl ze niet mogen weten wat ze hebben opgeschreven. Het is raadzaam dat er geen spiegels in de buurt zijn. Deelnemers moeten het woord op hun voorhoofd raden door 3 suggestieve vragen aan anderen te stellen. Als je het niet meteen geraden hebt, is het de beurt aan de ander. Het spel gaat verder in een cirkel totdat alle deelnemers de woorden hebben geraden.

Stap 5

mama. Er zijn minimaal 4 deelnemers nodig, 2 per team. De een moet van de ander een mummie maken door hem in toiletpapier te wikkelen. Het spel wordt een tijd gespeeld (3 minuten), het team met de beste mummie wint.

Stap 6

Tijdens het feest zullen misschien enkele van de gasten hun eigen wedstrijden en spelletjes aanbieden, wat de vakantie nog leuker zal maken. Je kunt krokodil spelen (toon de voorwerpen op de kaarten af, terwijl de andere deelnemers raden), sneeuwballen (probeer in de zakken te komen met sneeuwballen gemaakt van servetten), blindemannetje. Het wordt aanbevolen om naar buiten te gaan en het plezier van kinderen te onthouden: sneeuwballen, een wedstrijd van sneeuwsculpturen organiseren, bergafwaarts gaan.

Aanbevolen: