Verjaardagsspelletjes Voor Volwassenen: Wees Creatief

Inhoudsopgave:

Verjaardagsspelletjes Voor Volwassenen: Wees Creatief
Verjaardagsspelletjes Voor Volwassenen: Wees Creatief

Video: Verjaardagsspelletjes Voor Volwassenen: Wees Creatief

Video: Verjaardagsspelletjes Voor Volwassenen: Wees Creatief
Video: 10 grappigste spelletjes voor volwassenen - Wereld 10 2024, April
Anonim

Een uitbundig feestmaal met gesprekken, het bekijken van foto's of homevideo's is te saai voor een verjaardag. Interessanter is het om de vakantie niet alleen te diversifiëren met dansen op een beperkt stukje vrije ruimte, maar ook met een competitief programma met spelletjes.

Verjaardagsspelletjes voor volwassenen: wees creatief
Verjaardagsspelletjes voor volwassenen: wees creatief

Logischer is dat de toastmeester van de avond niet de jarige zelf was, maar zijn goede vriend of familielid. Afhankelijk van de locatie van de vakantie, van het aantal gasten, zou je ongeveer een dozijn leuke wedstrijden en spelletjes moeten kiezen (in totaal). In de natuur of in de grote zaal van het café kun je een estafetteloop organiseren waarbij de gasten worden opgedeeld in meerdere deelnemende teams. Tegelijkertijd moet je geen complexe sporttaken voor de deelnemers instellen. Hoe grappiger en eenvoudiger de competitie, hoe beter.

'Van wie zijn de knieën?'

De chauffeur wordt door het lot gekozen. Hij wordt geblinddoekt en in het midden van de speelplaats geplaatst. De rest van de deelnemers zitten op willekeurige plaatsen. De blinde chauffeur gaat bij iemand op schoot zitten. De speler op wie hij zat moet kalm blijven en zichzelf niet verraden. Iedereen vraagt: "Wiens knieën?" Als de bestuurder raadt, wordt de volgende zittende speler de speler die aan boord was.

Pass de bal

Het bedrijf is verdeeld in gelijke teams - mannelijk en vrouwelijk. Ze zetten ze oog in oog in een rij tegenover elkaar op een afstand van twee meter. De eerste deelnemer van de rij knijpt een opgeblazen ballon tussen zijn knieën en geeft deze aan het meisje, die hem op zijn beurt weer overhandigt aan de tweede deelnemer in de mannelijke rij. En zo verder, totdat de laatste speler de bal heeft. Het punt is niet om de bal te verpletteren. Als dit iemand overkomt, wordt de speler geëlimineerd. Het team met het grootste aantal deelnemers wint.

IJverige lezer

Mannen staan in een rij tegenover het publiek. Elk krijgt een pagina van een krant. Terwijl hij het in de uitgestrekte rechter- of linkerhand houdt, zal de deelnemer het vel in zo klein mogelijke stukjes moeten scheuren zonder de hulp van de tweede hand. De winnaar is degene die het beste werk levert.

Veerboot snoep

Verschillende concurrerende man-vrouw paren worden geselecteerd. Elk paar heeft een emmer. Op een afstand van 7 meter staat een stoel met een bord waarin snoepjes zijn neergelegd. De taak van de spelers is om hun partner op hun rug te leggen, haar veilig en wel naar een stoel met snoepjes te brengen, waar ze een snoepje neemt en terug te keren naar de emmer om daar een zoete trofee te plaatsen. De winnaar is het stel dat in een bepaalde tijd meer snoepjes heeft verzameld.

Meest flexibel

De twee langste assistenten van de presentator worden geselecteerd, ongeveer even lang. De rest van de gasten zijn deelnemers. De assistenten trekken met opgeheven handen aan een touw van 3 meter lang. Deelnemers worden uitgenodigd om eronder te gaan zonder ze aan te raken of voorover te buigen, alleen achterover te leunen. Geleidelijk wordt het touw lager en lager, en het aantal spelers neemt af. De meest flexibele die erin slaagt om onder het neergelaten touw te komen zonder het te raken, wint.

Aanbevolen: