Wees Creatief Met De Nieuwe PICCOLO XS Compacte Koffiepadmachine Van NESCAF É Dolce Gusto

Inhoudsopgave:

Wees Creatief Met De Nieuwe PICCOLO XS Compacte Koffiepadmachine Van NESCAF É Dolce Gusto
Wees Creatief Met De Nieuwe PICCOLO XS Compacte Koffiepadmachine Van NESCAF É Dolce Gusto

Video: Wees Creatief Met De Nieuwe PICCOLO XS Compacte Koffiepadmachine Van NESCAF É Dolce Gusto

Video: Wees Creatief Met De Nieuwe PICCOLO XS Compacte Koffiepadmachine Van NESCAF É Dolce Gusto
Video: How to setup your NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS coffee machine by Krups® 2024, April
Anonim

Soms kan zelfs een klein detail het leven ten goede veranderen: inspireer creativiteit en experiment, diversifieer het dagelijks leven, maak elk moment uniek en onvergetelijk.

PICCOLO XS
PICCOLO XS

Bijvoorbeeld de nieuwe PICCOLO XS-koffiemachine van NESCAFÉ Dolce Gusto: een compact XS-model, het geeft XL variatie van uw favoriete koffie en drankjes, evenals esthetisch plezier.

De PICCOLO XS is intuïtief te bedienen. Je hoeft alleen maar de capsule met de drank in de koffiemachine te plaatsen en aan de hendel te draaien. Volgens de instellingen in de capsule bepaalt de koffiemachine nauwkeurig de temperatuur en waterdruk die nodig zijn voor een optimale extractie van koffie in elke drank om de volledige verscheidenheid aan smaken en aroma's te onthullen.

De Piccolo XS koffiemachine zet een verkwikkende espresso in slechts 30 seconden, en aromatische cappuccino, delicate latte macchiato en vele andere dranken in 1 minuut. De rijke koffiecollectie bevat meer dan 20 onvergetelijke smaken - van melanges tot mono's, wat geweldige mogelijkheden biedt voor de meest ongewone koffie-experimenten.

Dankzij het compacte formaat - slechts 14 cm breed en 28 cm hoog - past de koffiemachine perfect in elke keuken. De stijlvolle PICCOLO XS body in drie verschillende kleuren - zwart, rood en wit - past bij elk interieur.

Je kunt de nieuwe PICCOLO XS van NESCAFÉ Dolce Gusto kopen bij winkels voor huishoudelijke apparaten zoals M. Video of Eldorado, en op de officiële NESCAFÉ Dolce Gusto-website.

Over NESCAFÉ DOLCE GUSTO

Kijk met een frisse blik naar koffie met NESCAFÉ DOLCE GUSTO: hoogwaardige natuurlijke gemalen koffie in een afgesloten capsule wordt onder hoge druk in stijlvolle koffiemachines bereid onder hoge druk, tot 15 bar, om een rijke, rijke smaak en luxe schuim van uw favoriete koffie te verkrijgen. Meer dan 20 soorten koffie en drankjes voor uw plezier!

Over bedrijf

Nestlé is 's werelds grootste voedsel- en drankbedrijf. Het bedrijf doet zaken in 189 landen over de hele wereld. Met in totaal 328.000 medewerkers delen ze allemaal het doel van Nestlé om de kwaliteit van leven te verbeteren en bij te dragen aan een gezonde toekomst. De productlijn van het bedrijf omvat meer dan 2000 merken - van legendarisch en bekend over de hele wereld, bijvoorbeeld NESCAFÉ of Nespresso, tot populaire lokale merken als BonPari en Bystrov. Het hoofdkantoor van Nestlé is gevestigd in Vevey (Zwitserland), waar de geschiedenis van het bedrijf meer dan 150 jaar geleden begon

Aanbevolen: