Zo Zie Je Er Goed Uit Op Het Strand

Inhoudsopgave:

Zo Zie Je Er Goed Uit Op Het Strand
Zo Zie Je Er Goed Uit Op Het Strand

Video: Zo Zie Je Er Goed Uit Op Het Strand

Video: Zo Zie Je Er Goed Uit Op Het Strand
Video: Als je deze 10 Dingen ooit Ziet op het Strand, Blijf dan Ver Weg 2024, April
Anonim

De meeste meisjes willen er vooral goed uitzien op het strand. Het waarderen van de mening van anderen tijdens een vakantie is onvermijdelijk, dus je moet je uiterlijk op een verantwoorde manier benaderen. Een goed humeur, zelfvertrouwen en mooie foto's van de strandfotosessie zullen een waardige beloning zijn voor een gedetailleerde voorbereidende voorbereiding.

Zo zie je er goed uit op het strand
Zo zie je er goed uit op het strand

Het is nodig

  • - strandgarderobe;
  • - accessoires;
  • - crèmes met een glinsterend effect;
  • - schrobben;
  • - Lichaamsolie

instructies:

Stap 1

Vind de strandgarderobe waarmee je er het meest effectief uitziet. Probeer je niet te beperken tot traditionele badkleding en slippers. Benader dit probleem met verbeeldingskracht, want mooie vakantiefoto's zullen u jarenlang plezier doen. Koop niet alleen een paar badkleding, maar ook een tuniek, hoed, sjaal die er stijlvol bij past. Leer een paar pareo's op verschillende manieren te strikken. Vergeet sieraden niet die prachtig zullen schitteren in de zon.

Stap 2

Bereid je huid voor op blootstelling aan de zon. Een paar dagen voor rust, epileer, gebruik regelmatig scrubs. Als je het niet erg vindt om onder de zonnebank te gaan, geef jezelf dan een paar nepbruiningssessies. In dit geval ziet u er al in de eerste rustdagen indrukwekkend uit en vermindert u het risico op zonnebrand. Gebruik reflecterende zonnebrandcrème of kokosolie voordat je naar het strand gaat. Deze producten helpen je om een egale kleur te krijgen en er geweldig uit te zien.

Stap 3

Als je geen tijd hebt gehad om je figuur voor het strandseizoen op te ruimen, gebruik dan de uitdrukkelijke methoden. Probeer bijvoorbeeld bodyflex, een populaire ademhalingstrainingstechniek. Oefeningen zullen niet veel tijd kosten en het resultaat zal, indien correct uitgevoerd, binnen een paar dagen merkbaar zijn. Voordat je naar het strand gaat, doe je 20-30 squats in een snel tempo: zo'n actieve oefening zal je buikspieren versterken en je zult er indrukwekkender uitzien. Als je langs de kust loopt, zorg er dan voor dat je je houding aanhoudt.

Stap 4

Vermijd zware maaltijden tijdens het zonnebaden. Een vrouw die veel voedsel consumeert, ziet er zelden esthetisch aantrekkelijk uit. Een assortiment van gesneden fruit of een mooi gepresenteerde cocktail zijn de beste opties voor een verwennerij op het strand.

Aanbevolen: