Hoe Verander Je In Een Zwempak Als Het Strand Spontaan Is?

Inhoudsopgave:

Hoe Verander Je In Een Zwempak Als Het Strand Spontaan Is?
Hoe Verander Je In Een Zwempak Als Het Strand Spontaan Is?

Video: Hoe Verander Je In Een Zwempak Als Het Strand Spontaan Is?

Video: Hoe Verander Je In Een Zwempak Als Het Strand Spontaan Is?
Video: WAAROM GA JE IN BADPAK SNELLER DAN IN BIKINI? | Willem Wever | NPO Zapp 2024, April
Anonim

Het vermogen om ons aan te passen aan onvoorziene situaties waarmee we bijna elke dag worden geconfronteerd, is een enorm voordeel voor een persoon, waardoor tijd en geld wordt bespaard en natuurlijk wordt bereikt wat gepland was.

Op veel spontane stranden zijn er vaak geen geautoriseerde kleedhokjes en dan, om een badpak te verwisselen, wat erg handig is in onze portemonnee, beginnen we rond te kijken om iets te bedenken om dit doel te bereiken.

Hoe verander je in een zwempak als het strand spontaan is?
Hoe verander je in een zwempak als het strand spontaan is?

Het is nodig

badpak, handdoek en … fantasie

instructies:

Stap 1

Kleed je gerust om, kom je op het spontane strand, dan draag je een lange rok. In zo'n situatie zul je je de gelukkigste persoon voelen, omdat je opnieuw aankleden niet moeilijk zal zijn.

Stap 2

Wikkel jezelf in een handdoek of deken. Op een spontaan strand, en op elk ander strand, zal niemand je beoordelen als ze begrijpen wat je doet. Je bent niet de eerste, je bent niet de laatste die zich zo kleedt. Deze methode lijkt altijd relevant.

Beeld
Beeld

Stap 3

Laat de handdoeken eruitzien als een hokje. Hiervoor heb je nodig:

A) een paar handdoeken of spreien

B) een paar extra handen

Het is gemakkelijk om deze optie te realiseren als u bijvoorbeeld besluit niet alleen te komen zwemmen, maar in het gezelschap van bijvoorbeeld een vriendin of een geliefde. Ze zullen hulp niet weigeren - ze zullen handdoeken om je heen houden zodat je je met een gerust hart kunt omkleden.

Stap 4

Gebruik speciale kleedkamers die in Europa zo populair zijn, dit zijn mobiele kleedkamers op het strand, tijdens een wandeling, in de natuur. Er staat nooit een rij buiten, maar binnen is het altijd schoon!

Beeld
Beeld

Stap 5

Verstop je ergens achter. Dit kan bijvoorbeeld een nabijgelegen boom of struik zijn, die onder de gegeven omstandigheden wel eens de rol van scherm kunnen spelen. En als je geluk hebt, een soort gebouw, zelfs het kleinste, maar zelfs daar vind je een afgelegen hoekje waar je je kunt omkleden.

Stap 6

Ga weg van de mensen op het strand, waar je geen aandacht trekt, wend je af en… kleed je snel en slim om. Zoals het gezegde luidt: wat natuurlijk is, is niet lelijk. En wie kan zien, schaamt zich.

Stap 7

Improviseren. Ga met je kleren aan het water in en kleed je daar om. Deze methode is geschikt voor zeer dappere mensen, en in het geval dat er al helemaal geen opties zijn, maar je echt wilt zwemmen. Toegegeven, in dit geval moet de kleding later worden gedroogd!

Aanbevolen: