Hoe Verander Je Jezelf Voor De Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Verander Je Jezelf Voor De Bruiloft
Hoe Verander Je Jezelf Voor De Bruiloft

Video: Hoe Verander Je Jezelf Voor De Bruiloft

Video: Hoe Verander Je Jezelf Voor De Bruiloft
Video: ONZE BRUILOFT ❤ MASCHA EN GREGOR | Beautygloss 2024, Mei
Anonim

Elk meisje op haar bruiloft wil er onweerstaanbaar uitzien. Daarom begint een paar weken voor de viering een reeks maatregelen om het uiterlijk te verbeteren.

Hoe verander je jezelf voor de bruiloft
Hoe verander je jezelf voor de bruiloft

Meestal beginnen bruiden vóór de bruiloft dringend af te vallen, bezoeken schoonheidsspecialisten, stylisten, kappers en andere schoonheidsspecialisten. Het zijn niet altijd de veiligste manieren om de perfecte bruiloftslook te bereiken, maar dat houdt niemand tegen.

Afslanken en bodyshaping

Het verwijderen van overtollig vet voor de bruiloft is een van de meest populaire procedures. Natuurlijk is het beter om lang voor het evenement extra kilo's kwijt te raken - ongeveer 3-5 maanden (afhankelijk van hoeveel kilo's je wilt verliezen). Als je nogal wat moet verharen voor je bruiloft, kun je een vegetarische of drinkontlasting gebruiken, die 3-6 dagen duurt. Na zo'n noodgewichtsverlies, moet je niet op vet en zwaar voedsel springen, anders kan het belangrijkste feest in het leven worden overschaduwd door spijsverteringsproblemen.

Je kunt ook speciale shapewear gebruiken die je onder de jurk moet dragen. In de zomer draag je zo'n "jurk" niet lang, omdat het ondergoed, ondanks het gebruik van innovatieve materialen, sterk in de huid zal knijpen, waardoor een "broeikaseffect" ontstaat. Combineer je trouwjurk met een korset met een hoge mate van aanscherping, en je taille wordt een esp. Zo'n kledingstuk zal niet alleen je figuur visueel corrigeren, maar ook elk beeld perfect aanvullen.

Een kapsel en haarkleuring kiezen

Je kunt je look voor de bruiloft ook radicaal veranderen met behulp van kleuren, kapsels en bruiloftskapsels. Raadpleeg een professionele stylist en kapper. Verf je haar niet zelf, maar doe je kapsel en haar voor de bruiloft bij een goedkope kapper - de resultaten kunnen je humeur verpesten. Praat met je vrienden en ontdek waar de beste kapper in jouw stad is gevestigd. Het is beter om wat meer geld uit te geven en zeker te zijn van de geleverde kwaliteit.

Een huwelijkskapsel kan het beste op de trouwdag worden gedaan in een schoonheidssalon of door een privémeester. Zorg ervoor dat u uw haar wast en eventuele styling- en restauratieproducten uit uw haar verwijdert. Je kunt je vriendinnen meenemen, door catalogi met bruiloftskapsels bladeren en de perfecte kiezen.

Cosmetische ingrepen en make-up

Cosmetische ingrepen moeten van tevoren worden gedaan, omdat u door sommige producten (scrubs, crèmes, enz.) huidproblemen kunt krijgen zoals roodheid, huiduitslag, droogheid of, omgekeerd, een vette glans.

Met professionele make-up verberg je oneffenheden in je gezicht, zoals een grote neus of uitpuilende ogen, en geef je je huid een frisse en verzorgde uitstraling. Door al deze trucs in combinatie toe te passen, kun je verbluffende resultaten behalen!

Aanbevolen: