Hoe Creëer Je Een Nieuwjaarsstemming Voor Jezelf

Inhoudsopgave:

Hoe Creëer Je Een Nieuwjaarsstemming Voor Jezelf
Hoe Creëer Je Een Nieuwjaarsstemming Voor Jezelf

Video: Hoe Creëer Je Een Nieuwjaarsstemming Voor Jezelf

Video: Hoe Creëer Je Een Nieuwjaarsstemming Voor Jezelf
Video: Mandarijn panna cotta. Familie wandeling in het park. Hoe een nieuwjaarsstemming te creëren. 2024, Mei
Anonim

Als kind keek je uit naar het nieuwe jaar, dromend van een sprookje en wonderen. Maar met de leeftijd gaat het vermogen om oprecht van de vakantie en de droom te genieten soms verloren. Maar tevergeefs! Het nieuwe jaar is tenslotte altijd iets ongewoons, magisch. Om een stemming en een vakantiegevoel te creëren, moet je zelf handelen en met je eigen handen een nieuwjaarswonder maken.

Hoe creëer je een nieuwjaarsstemming voor jezelf
Hoe creëer je een nieuwjaarsstemming voor jezelf

instructies:

Stap 1

Bereid je huis voor op de vakantie. Een feestelijke sfeer wordt gecreëerd door verschillende attributen - een versierde kerstboom, kaarsen, sneeuwvlokken op de ramen, een krans van sparren takken versierd met speelgoed en bellen, klatergoud op de kroonlijsten, verschillende decoratieve items om het interieur te versieren. Laat je fantasie zien en je appartement verandert in een gezellig sprookjeshuis.

Stap 2

Ga winkelen. Een wandeling door de winkels versierd met brandende slingers, kerstbomen en nieuwjaarsspeelgoed zal je zeker klaarstomen voor de komende vakantie. Koop een paar nieuwe speeltjes voor je boom. Laat het een aangename traditie worden in uw gezin - bijvoorbeeld elk jaar een mooie ballon kopen, die in het nieuwe jaar een symbool van geluk zal worden. Heb je geen feestjurk? Een prima excuus om met een vriend(in) te gaan shoppen en vervolgens je aankoop te vieren in een rustig café met een kopje aromatische koffie en te dromen van nieuwjaarswonderen.

Stap 3

Denk aan cadeaus voor dierbaren. Cadeaus uitzoeken is altijd een plezier. Je wilt tenslotte je dierbaren blij maken! Als je tijd hebt, pak de cadeaus dan zelf in, bevestig er je eigen handgemaakte wenskaarten aan. Dit creatieve proces zal je zeker opvrolijken.

Stap 4

Als je het nieuwe jaar met je gezin gaat vieren, denk dan vooraf goed na over het feestelijke programma. Ben het ermee eens dat alleen de gedachte dat het saai zal zijn, zoals gewoonlijk, zeker niet zal bijdragen aan de stemming. Bedenk daarom een script, prijsvragen, felicitaties voor alle genodigden.

Stap 5

Regel in je vrije tijd een uitstapje naar de bioscoop voor de nieuwjaarspremière, een bezoek aan de ijsbaan, ga met vrienden naar een café en praat over dromen en plannen voor het nieuwe jaar, slenter door de avondstad bedekt met sneeuw, bewonder de lichten van lantaarns die de vallende sneeuw verlichten, versierd met etalages met lichten. Onthoud dat we de sfeer voor onszelf creëren en dat alles in onze handen is.

Aanbevolen: