Zo Creëer Je Een Feestelijke Nieuwjaarsstemming

Inhoudsopgave:

Zo Creëer Je Een Feestelijke Nieuwjaarsstemming
Zo Creëer Je Een Feestelijke Nieuwjaarsstemming
Anonim

Oudejaarsavond komt eraan, en je hebt een blues en helemaal niet leuk? Wees niet boos - trek de magie van het winterfeest aan en creëer een feestelijke stemming voor jezelf. Om dit te doen, moet je de ruimte om je heen vullen met ankers-associaties.

Zo creëer je een feestelijke nieuwjaarsstemming
Zo creëer je een feestelijke nieuwjaarsstemming

Het is nodig

etherische oliën, sinaasappel, kruidnagel

instructies:

Stap 1

Begin van tevoren met de voorbereidingen voor de vakantie. Denk na over het menu, de outfit, beslis over cadeaus voor familie en vrienden.

Stap 2

Loop 's avonds door de straten van de stad, ga naar winkels. Verlichting, mooie ramen en nieuwjaarsthema's zorgen voor een feestelijke stemming.

Stap 3

Het is niet nodig om het kopen van geschenken en kerstversieringen uit te stellen. Alles in één keer kopen in een groot winkelcentrum is geen slecht idee, maar het is te triviaal. Strek het plezier uit - bereid je geleidelijk voor op de nieuwjaarsvakantie, anticiperend op de vreugde van het feest.

Stap 4

Beperk jezelf niet tot het installeren van één kerstboom, versier het hele huis. Koop nieuwe kerstboomversieringen, hang slingers op en hang een kerstkrans aan je voordeur.

Stap 5

Organiseer het kijken naar nieuwjaars- en kerstfilms. Dit is een geweldige manier om een avond met uw gezin door te brengen. Download uw favoriete nieuwjaarsmuziek naar uw speler. Het zal je helpen te ontspannen en je af te stemmen op de vakantiegolf.

Stap 6

Vul je huis met nieuwjaarsgeuren. Essentiële oliën van citrus, kaneel en kruidnagel helpen je daarbij. Je kunt een natuurlijke smaak maken. Neem hiervoor een sinaasappel, was deze en maak kleine inkepingen met een mes door de vrucht. Steek een kruidnagel in de gaatjes en leg het fruit op een schotel. Zo'n geur kan op een plank in de kamer worden gezet en van alle feestdagen kan worden genoten met een natuurlijk nieuwjaarsgeur.

Aanbevolen: