Hoe Jezelf Te Schilderen Voor Halloween

Inhoudsopgave:

Hoe Jezelf Te Schilderen Voor Halloween
Hoe Jezelf Te Schilderen Voor Halloween

Video: Hoe Jezelf Te Schilderen Voor Halloween

Video: Hoe Jezelf Te Schilderen Voor Halloween
Video: DIY NEP TANDEN ZELF MAKEN (Cosplay Halloween Carnaval) 2024, April
Anonim

Eind oktober wordt over de hele wereld Halloween gevierd - Allerheiligen. Deze heidense feestdag dateert uit de overtuigingen van de oude Kelten, traditioneel vertegenwoordigt het een nederige eerbied voor overleden voorouders. Tegenwoordig is Halloween erg populair onder jongeren over de hele wereld. Disco's en clubfeesten met Halloween-thema zijn wijdverbreid en zijn letterlijk gevuld met boze geesten.

Hoe jezelf te schilderen voor Halloween
Hoe jezelf te schilderen voor Halloween

Noodzakelijk

Schminken, spons, borstels, rode lippenstift, zwarte of blauwe mascara, valse wimpers

instructies:

Stap 1

Meisjes passen bij het beeld van een dode prinses. Om het te krijgen, breng je een bleke tint aan op het hele gezicht met witte verf en maak je het iets donkerder op de wangen en nek. Maak je lippen blauwachtig, teken schaduwen onder de ogen, verf je wimpers met zwarte of blauwe mascara. Je kunt één oog markeren door er een dun zwart spinnenweb omheen te tekenen, het ziet er erg stijlvol uit. Lange blauwe nagels zullen de look aanvullen.

Stap 2

Om een vampier te maken, moet je witte verf gelijkmatig op het gezicht, de nek en de handen aanbrengen. Verf je lippen met felrode lippenstift, breng donkere schaduwen aan op de oogleden en lijm valse wimpers. Kleding is wenselijk met lange mouwen, rode en zwarte kleuren. Versieringen in de vorm van schedels en vleermuizen zijn welkom.

Stap 3

Brunettes kunnen voor één nacht veranderen in een zwarte kat - een huisdier van boze geesten. Voor "katten" make-up moet je eyeliner in de vorm van pijlen op de oogleden aanbrengen, de wimpers draaien en zwart schilderen. Teken een lange snor op de wangen en plaats een zwart stipje op het puntje van de neus. Lange zwarte klauwen zijn zeer geschikt voor een kat.

Stap 4

Voor het sterkere geslacht is het beeld van een demon geschikt. Om dit te doen, moet u een lichtgrijze tint op uw gezicht aanbrengen. Teken vervolgens donkere kringen onder de ogen, markeer met zwarte wenkbrauwen, aan de zijkanten van de neus, je moet ook donkere tinten aanbrengen om het een beetje te verscherpen.

Aanbevolen: