Hoe Eieren Te Schilderen Voor Pasen. 5 Originele Ideeën

Hoe Eieren Te Schilderen Voor Pasen. 5 Originele Ideeën
Hoe Eieren Te Schilderen Voor Pasen. 5 Originele Ideeën

Video: Hoe Eieren Te Schilderen Voor Pasen. 5 Originele Ideeën

Video: Hoe Eieren Te Schilderen Voor Pasen. 5 Originele Ideeën
Video: Hoe marmeren eieren op een originele en snelle manier te kleuren voor Pasen - Marmeren paaseieren 2024, April
Anonim

Het is gebruikelijk om met Pasen eieren te schilderen. Voorheen gebeurde dit met uienschillen. Maar nu zijn er veel manieren en methoden om echte schoonheid op de eierschaal te creëren. De methoden zijn zo eenvoudig dat zelfs kinderen het aankunnen.

Hoe eieren te schilderen voor Pasen. 5 originele ideeën
Hoe eieren te schilderen voor Pasen. 5 originele ideeën

Eieren schilderen voor Pasen is een van de leukste onderdelen van de vakantie. Elk jaar zijn er meer en meer ideeën, opties en materialen om eieren te verven.

Droog gekookte eieren goed en zet op een standaard (flesdop). Breng patronen op de schaal aan met waskrijtjes. De hitte van de eieren zal smelten en de was doen kruipen, waardoor ongebruikelijke overgangen ontstaan. Het belangrijkste is om een mooi kleurenschema te kiezen om correct te kleuren.

Wikkel hardgekookte eieren in kleurrijke vierkante stukjes folie en zet het materiaal voorzichtig vast met lijm. Je kunt bovendien versieren met kralen en linten.

Nogal een traditionele manier om paaseieren te versieren. Maar het belangrijkste bij het gebruik van stencils is verbeeldingskracht en gevoel voor stijl. Een vooraf voorbereid sjabloon bevochtigd met water op dun papier wordt op een gekookt ei aangebracht en op enigerlei wijze geverfd. We mogen niet vergeten dat het kleurenschema en patroon in harmonie moeten zijn.

Volumineuze, ongewone en stijlvolle "sweet laces" zijn ideaal voor een feestelijke tafel voor Pasen. Voor het kleuren heb je poedersuiker en water nodig. Water wordt toegevoegd aan een glas poedersuiker totdat het dikke zure room wordt. Nadat u het resulterende mengsel in een spuit voor zoetwaren hebt overgebracht, kunt u veilig volumetrische patronen aanbrengen. Vervolgens moet het ei uitdrogen.

Paaseieren zien er ongelooflijk en stijlvol uit met het mozaïekeffect. En de kleurmethode is heel eenvoudig en betaalbaar. De schaal moet met een lepel worden geslagen en pas daarna in de gekozen kleurstof worden gehouden. Als u het afgewerkte ei eruit trekt, krijgt u een zeer originele en ongebruikelijke kleur.

Feestelijk en stijlvol eieren beschilderen voor Pasen is niet alleen een gewoonte, maar ook een spannend proces voor het hele gezin. Het belangrijkste is om verbeeldingskracht te tonen.

Aanbevolen: