Hoe Een Tafel Te Versieren Voor De Vakantie

Inhoudsopgave:

Hoe Een Tafel Te Versieren Voor De Vakantie
Hoe Een Tafel Te Versieren Voor De Vakantie

Video: Hoe Een Tafel Te Versieren Voor De Vakantie

Video: Hoe Een Tafel Te Versieren Voor De Vakantie
Video: HOE OM TE VERSIEREN BEKERS VOOR DE VAKANTIE? 2024, April
Anonim

Feestelijke elementen in interieurartikelen, een ongewoon menu, outfits - dit zijn allemaal verplichte externe componenten van de vakantie. Ze gaan gepaard met een goed humeur, spelletjes, communicatie. Dit alles maakt de vakantie onvergetelijk. Een versierde tafel zal de feestelijke sfeer echter nog versterken. Velen brengen immers het grootste deel van de avond achter hem door. En als kinderen aanwezig zijn op de vakantie, zal er geen limiet zijn aan hun plezier en zal hun eetlust merkbaar verbeteren.

De feesttafel zal je opvrolijken
De feesttafel zal je opvrolijken

Noodzakelijk

Tafelkleed, servetten, bestek, eten, bloemen, kaarsen, vaas

instructies:

Stap 1

Tel eerst voor hoeveel mensen je de tafel moet dekken. Vind het juiste bestek en servies. Ga dan verder met het decoreren van de tafel.

Stap 2

Een van de belangrijkste elementen is het tafelkleed. Voor speciale dagen zijn, afhankelijk van de gelegenheid, verschillende tafelkleden geschikt. Als dit een kindermatinee is, kun je beter kiezen voor een helder tafelzeil van tafelzeil. Een kindertafel is altijd een paar gemorste glazen, dus tafelzeil is een uitstekende uitweg. Elk feestelijk tafelkleed is geschikt voor een galadiner.

Stap 3

Een van de belangrijkste punten bij het decoreren van een tafel is het kiezen van een middenstuk. Het kan een verjaardagstaart zijn als het een verjaardag is. Voor andere feestdagen kan het een fruitschaal zijn, mooie kaarsen. Als je een vaas met bloemen als middelpunt gebruikt, zorg er dan voor dat het boeket niet te hoog is - dit voorkomt dat gasten elkaar zien en zorgt voor ongemak.

Stap 4

Er is al veel gezegd over tafelschikken. We zullen dit niet voor de duizendste keer herhalen. We kunnen er alleen maar aan toevoegen dat prachtig gevouwen servetten de gasten zullen opvrolijken en bovendien de tafel zullen versieren.

Stap 5

Het belangrijkste op de feesttafel is natuurlijk eten. Een prachtig bereid en gedecoreerd gerecht wordt het belangrijkste evenement van de avond, en als er meerdere van dergelijke gerechten zijn, zal het moeilijk zijn om er vanaf te kijken. Er zijn veel manieren om gerechten te versieren - van de bekende "vliegenzwam"-snack van eieren, tomaten en mayonaise tot complexere gerechten waarop u moet oefenen voordat u ze aan gasten voorstelt.

Stap 6

U kunt zogenaamde "bonbonnieres" voor gasten bereiden - kleine verrassingen in zakjes. Dit kunnen snoepjes zijn of handgemaakte kleine dingen. Aan elke tas kun je een mini-kaartje bevestigen met een wens voor een fijne avond. Er zijn veel manieren om uw tafel te decoreren, maar het belangrijkste is de zorg die u besteedt aan uw gasten.

Aanbevolen: