Hoe Een Vakantie In De Natuur Te Versieren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Vakantie In De Natuur Te Versieren
Hoe Een Vakantie In De Natuur Te Versieren

Video: Hoe Een Vakantie In De Natuur Te Versieren

Video: Hoe Een Vakantie In De Natuur Te Versieren
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

In de zomer is er de mogelijkheid om een vakantie in de natuur te regelen. De plaats van viering kan een zomerhuisje, een bos of een bosje zijn. Dit idee zal kinderen en alle liefhebbers van actief tijdverdrijf zeker aanspreken.

Hoe een vakantie in de natuur te versieren
Hoe een vakantie in de natuur te versieren

instructies:

Stap 1

Kies eerst een plek voor het evenement en bedenk waar je de tafel het beste kunt plaatsen. Als je wilt, kun je een heel gezellig interieur creëren met zachte kussens en poefs om op te zitten. Je kunt een bos bloemen op tafel zetten.

Stap 2

Als verlichting kan een slinger op batterijen worden gebruikt. Wikkel het om een boom of versier een struik. Gebruik verschillend gekleurd papier om van gloeilampen zomerbloemen te maken. Maak er bloemen van met een gat in het midden en zet deze op de bollen. Dit zal niet alleen het interieur versieren, maar ook alle gasten opvrolijken.

Stap 3

Gebruik felle zaklampen. Ze zullen 's avonds een magische en romantische sfeer creëren. Natuurlijk vind je geen stopcontacten in het bos, dus je zult apparaten op batterijen moeten gebruiken. Hang lantaarns aan takken of span een touw tussen bomen en hang er wat lampjes aan. In gespecialiseerde winkels kunt u lantaarns, lampen en pilkaarsen kopen.

Stap 4

Zet een tent of schuurtje op en maak van deze plek een klein fort. Bovendien is het een goede verzekering in geval van regen. Om comfort te creëren, kunt u dekens en spreien gebruiken.

Stap 5

Kies een mooi tafelkleed en gekleurde servetten. Vergeet bestek en rietjes niet. Serveer de tafel mooi, dit zorgt voor een feestelijke sfeer. Gerechten kunnen ook prachtig versierd worden. Je kunt gekrulde cakes en canapés maken. Als decor zijn ook manden en potten jam geschikt. De belangrijkste decoratie van de tafel kan worden gemaakt met een cake. Zorg ervoor dat u fruitmanden meeneemt.

Stap 6

Neem kaarsen, vlaggen en papieren slingers. Koop ballonnen opgeblazen met helium. Denk na over het kleurenschema, roze tinten zijn meer geschikt voor een meisje, blauw voor een jongen. Overdrijf het niet, het is aan te raden om in het interieur drie kleuren te gebruiken. Als de vakantie voor kinderen is, koop dan petten en vergeet de kaarsen voor de taart niet.

Stap 7

Als je geen zin hebt om de tafel te dekken, rust dan een weide uit voor een feestelijke picknick. Leg er een lichte deken of sprei op, spreid zachte kussens uit en zet een voedselmand klaar. Plaats kaarsen rondom. Versier het eten met vlaggen en bloemen.

Stap 8

Gebruik hennep of boomstammen als zitplaats. Leg er kussens op en zet er een lage tafel naast. De natuur zal je te hulp komen. Maak een boeket van wilde bloemen of takken, neem kegels. Weef voor elk een krans. Als je wilt, kun je er bloempotten omheen schikken.

Aanbevolen: