Hoe Een Bril Te Versieren Voor Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bril Te Versieren Voor Een Bruiloft
Hoe Een Bril Te Versieren Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Een Bril Te Versieren Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Een Bril Te Versieren Voor Een Bruiloft
Video: Hoe Weet Ik Of Mijn Vriend Te Vertrouwen Is? 5 Signalen 2024, April
Anonim

De huwelijksindustrie biedt veel verschillende huwelijksaccessoires om uit te kiezen tegen verschillende prijzen. U kunt zelfs wat geld besparen door ze zelf te maken. Bijvoorbeeld een trouwbril voor het bruidspaar. Ze zijn niet goedkoop in winkels, en als je ze zelf decoreert, zullen het unieke glazen zijn, in een enkel exemplaar, speciaal gemaakt voor een jong stel.

Hoe een bril te versieren voor een bruiloft
Hoe een bril te versieren voor een bruiloft

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u beslissen over de kleur van de sieraden. Het is gebruikelijk om materialen van lichte pasteltinten te gebruiken, het is beter als de kleur overeenkomt met de kleur van de trouwjurk of de sieraden van de bruid. Als de jurk is versierd met vergulde of blauwachtige ornamenten, zal een bril versierd met een karmozijnrood lint opvallen tegen de achtergrond van de algemene zachte atmosfeer.

Stap 2

Weeg geen bril met te veel attributen. Een paar bloemen of linten zijn voldoende, hier is het belangrijkste om de grens van smaak niet te overschrijden wanneer de stijl kitsch wordt.

Stap 3

Koop smalle zijden linten, deze kunnen diagonaal om het glas worden gewikkeld en de poot kan volledig worden gesloten. Vergeet niet om de tape aan de lijm te bevestigen. Verberg de plaats van het begin van de tape achter een kleine bloem (deze worden verkocht in de handgemaakte afdelingen). Je kunt nog een paar bloemen diagonaal aan de eerste bevestigen, dichter bij de basis van het glas.

Stap 4

Als je goed kunt tekenen, kun je de glazen schilderen met speciale acrylverf. Maak een sjabloon - twee harten - en beschilder ze met verf, bijvoorbeeld zilver. Van deze harten kun je een prachtig sierlijk patroon maken, horizontaal of tot aan de steel van het glas. Het glas van de bruid kan worden versierd met een getekende pareldraad, een handschoen of een schoen, en voor de bruidegom - met een vlinderdas of een duif die achter een duif aanvliegt. Probeer de kenmerken van de bruid en bruidegom op een bijpassende bril te tekenen en versier het been met een bloem, die op elke cadeauafdeling wordt verkocht - dergelijke echt gepersonaliseerde brillen zullen vele jaren in de familie blijven.

Stap 5

En vergeet de veter niet! Glazen versierd met kanten vlecht zien er gewoon prachtig uit en verrukken altijd niet alleen de pasgetrouwden, maar ook alle gasten. Je kunt hem vouwen in de vorm van een hart, een bloem, of gewoon een strik op de steel van een glas knopen.

Aanbevolen: