Hoe Een Bruid Voor Te Bereiden Op De Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruid Voor Te Bereiden Op De Bruiloft
Hoe Een Bruid Voor Te Bereiden Op De Bruiloft

Video: Hoe Een Bruid Voor Te Bereiden Op De Bruiloft

Video: Hoe Een Bruid Voor Te Bereiden Op De Bruiloft
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, April
Anonim

Een bruiloft voor de bruid is niet zomaar een feest, dus het is zo gemakkelijk om iets belangrijks te vergeten in de drukte. Hier is een beauty memo voor de bruid om op tijd te zijn.

Hoe een bruid voor te bereiden op de bruiloft
Hoe een bruid voor te bereiden op de bruiloft

1. Maak een test van make-up en haar

Ontmoet minimaal een maand voor de bruiloft een visigist en kapper om je imago volledig uit te werken, kleuren en accenten te bepalen. Vraag make-up om alleen waterproof cosmetica te gebruiken, inclusief foundation (als je huid geen last heeft van uitdroging).

2. Kies de juiste tint bronzer

Hoe vreemd het ook mag klinken, maar onder de jurk moet een huidskleur worden gekozen. Zo kan een chocoladebruin in combinatie met een oogverblindend witte jurk een goede indruk verpesten. De delicate kleur van crème brulee zal er zeer verfijnd uitzien in combinatie met een sneeuwwitte outfit. Een specialist in de salon helpt je bij het kiezen van de juiste tint.

Begin 1, 5 maanden voor het feest te bezoeken, zodat als er iets gebeurt, de bronzer tijd heeft om zich af te wassen. En vergeet het solarium!

3. Vrijgezellenfeest

Weersta een vrijgezellenfeest in de spa. Elke goede schoonheidssalon biedt deze service. Als er veel gasten zijn, vraag dan gerust om korting, hoogstwaarschijnlijk wordt u niet geweigerd. En onthoud dat het vrijgezellenfeest 4-5 dagen voor uw feest moet plaatsvinden om complicaties zoals hoofdpijn bij de burgerlijke stand te voorkomen.

4. Doe tanden bleken

U moet minstens een maand voordat u naar de burgerlijke stand gaat glimlachen. Als de tandarts problemen opmerkt (bijvoorbeeld cariës), heeft u tijd om uw tanden te genezen en te bleken. Vergeet bovendien niet dat je twee dagen een pauze nodig hebt van het kleuren van voedsel, anders kunnen de gevolgen catastrofaal zijn.

5. Stel je make-uptas samen

Houd de volgende cosmetica bij de hand op je trouwdag:

  • Matten servetten;
  • Compact poeder;
  • Miniflesje met geselecteerde parfum;
  • Lip Gloss.

Aanbevolen: