Hoe Bedenk Je Een Origineel Vrijgezellenfeestscript?

Inhoudsopgave:

Hoe Bedenk Je Een Origineel Vrijgezellenfeestscript?
Hoe Bedenk Je Een Origineel Vrijgezellenfeestscript?

Video: Hoe Bedenk Je Een Origineel Vrijgezellenfeestscript?

Video: Hoe Bedenk Je Een Origineel Vrijgezellenfeestscript?
Video: Film Wouter's Fake Vrijgezellenfeest 2024, April
Anonim

De traditie van vrijgezellenfeesten bestaat al sinds de oudheid. Toen, op de avond voor de bruiloft, verzamelden bruidsmeisjes zich in het huis van de bruid, zaten in een cirkel met kaarsen en zongen betraande treurige liederen over het verlaten van het vrije leven en de verschrikkingen van het aandeel van een getrouwde vrouw. Zelfs een speciale rouwende werd uitgenodigd, bijna als een begrafenis, alleen een jongere, meestal een oude vrijster. Men geloofde dat als je niet genoeg huilt voor de viering, het niet gemakkelijk zal zijn in het huwelijk. Tegenwoordig is de ceremonie aanzienlijk getransformeerd en lijkt alleen in naam op zijn voorganger. Weinig van de moderne bruiden hebben de wens om de tradities van de oudheid strikt te volgen.

Hoe bedenk je een origineel vrijgezellenfeestscript?
Hoe bedenk je een origineel vrijgezellenfeestscript?

In de regel wordt een vrijgezellenfeest georganiseerd door een getuige met haar vrienden, vaak in het geheim van de held van de gelegenheid. Maar andersom gebeurt het ook: de bruid bedenkt zelf een vakantie, organiseert deze en nodigt haar beste vrienden uit. Om ervoor te zorgen dat het evenement in de familiegeschiedenis blijft, wordt een fotograaf uitgenodigd. Outfits worden voorbereid in één stijl, overeenkomend met het scenario van fotografie en wedstrijden. In de regel vindt het 2-3 weken voor de bruiloft plaats. Je kunt niet één vrijgezellenfeest organiseren, maar meerdere: met collega's, vriendinnen en familieleden. De keuze aan scenario's voor de avond is groot: je kunt gewoon naar een club, café of thuis een feestje houden. Maar als je iets originelers en gedenkwaardigs wilt, moet je je fantasie de vrije loop laten en het idee een oplossing geven. Het belangrijkste is dat zo'n feest niet te duur mag zijn, omdat de huwelijkskosten al merkbaar de zak van toekomstige pasgetrouwden leegmaken.

In het SPA-centrum - voor perfectionisten die hun uiterlijk en gezondheid strikt bewaken

Als u zo'n vrijgezellenfeest vóór de bruiloft zelf plant, kunt u uw geld rationeel niet verspillen door alle noodzakelijke voorbereidende cosmetische procedures uit te voeren: het uiterlijk van haar verbeteren, peeling, epileren, huidreiniging, manicure, pedicure. Daarnaast is dit een mooie gelegenheid om even lekker uit te rusten, op te stomen met een vrolijk gezelschap in de sauna, te genieten onder de gevoelige handen van een masseur, te plonzen in het zwembad of te relaxen in de jacuzzi. Je kunt een Hawaiiaans feest houden met cocktails, fruit en strandparafernalia, of wedstrijden bedenken die te maken hebben met het waterthema.

Buiten: een zomerhuisje of een camping voor romantisch-sportieve natuur

Paardrijden, eenden voeren of konijnen aaien is niet alleen goed voor een goed humeur, maar ook erg gedenkwaardig. Spellen in het bos met het zoeken naar een schatcadeau voor de bruid of zelfs verborgen vriendinnen, het uitvoeren van komische taken - zullen het hele bedrijf positief en vrolijk beïnvloeden. Kebab en een picknick in de buitenlucht zijn heerlijk en milieuvriendelijk. Kampvuurliedjes, varen, water- of luchtlantaarns lanceren, heliumballonnen zijn romantisch. En het allerbelangrijkste: dit alles is te combineren!

Een reis naar een prachtige plek voor nieuwsgierige fidgets

Met een toeristenbus, op motorfietsen (in overleg met motorrijders) of je eigen auto, kun je naar alle bezienswaardigheden in de regio gaan en daar kun je wedstrijden, een feest of een buffettafel en een leuke fotosessie regelen.

Voor rusteloze sensatiezoekers

Als je van spanning houdt, dan zou het vrijgezellenfeest dienovereenkomstig moeten gaan - extreem. Hier kun je, afhankelijk van de tijd van het jaar, heel wat opties bedenken: parachutespringen, speedboot rijden, springen, snowboarden door de bergen, duizelingwekkende draaimolens, een ijsbaan, enz. Het belangrijkste is om bij dit alles de voorzorgsmaatregelen niet te vergeten, zodat de bruiloft geen traumacentrum op de weg wordt.

Aanbevolen: