Hoe Je Niet Verbrandt Op Het Strand In De Zon

Hoe Je Niet Verbrandt Op Het Strand In De Zon
Hoe Je Niet Verbrandt Op Het Strand In De Zon

Video: Hoe Je Niet Verbrandt Op Het Strand In De Zon

Video: Hoe Je Niet Verbrandt Op Het Strand In De Zon
Video: Waarom verbrandt je huid in de zon? 2024, April
Anonim

De wens om eigenaar te worden van een luxe kleurtje, dwingt de meisjes om vele uren op het strand in de open zon door te brengen. Leer goed zonnebaden om niet op te branden onder hete stralen.

Hoe je niet verbrandt op het strand in de zon
Hoe je niet verbrandt op het strand in de zon

Inwoners van de stedelijke jungle stellen hun lichaam roekeloos bloot aan ultraviolet licht en komen nauwelijks aan in het resort. Om ervoor te zorgen dat een kleurtje soepel en zonder gevolgen op uw huid "ligt", heeft u het volgende nodig:

1. Kies de juiste strandkleding. Het is dwaas en roekeloos om meerdere uren op het strand te zijn in een bikinibadpak. Neem een organza of chiffon tuniek of tankinitop mee. Als je het warm krijgt of een licht tintelend gevoel op je huid voelt, draag dan een tanktop over je zwempak. Over het algemeen is het beter om 12 tot 16 uur niet in de zon te verschijnen zonder cape en hoofdtooi.

2. Tijdens uw vakantie moet u complexen drinken die vitamine A en PP bevatten. Om ervoor te zorgen dat een kleurtje in korte tijd verschijnt en uniform is, zonder roodheid en brandwonden, moet het lichaam voldoende melanine hebben - en deze vitamines dragen bij aan de productie ervan. De ononderbroken "productie" helpt de absorptie van ultraviolette stralen, terwijl het ontbreken ervan de huid praktisch weerloos maakt tegen de hete stralen van de zon.

3. Houd de conditie van de huid nauwlettend in de gaten. Als je gisteren op het strand een paar brandwonden op je rug hebt gekregen, koop dan hydrocortisonzalf of bepanten bij de apotheek. Breng 's avonds na het douchen een kleine hoeveelheid aan op de rode plekken om verdere verbranding van de huid te voorkomen.

4. Gebruik actief zonnebrandcrème. Breng voordat u naar het strand gaat een speciale lotion of crème met geschikte UV-bescherming op uw huid aan. De verpakking van de crème moet dienovereenkomstig worden gemarkeerd: als u van plan bent te ontspannen in resorts met een "zachte" zon (Krasnodar Territory, Thailand, Bora Bora), zult u tevreden zijn met het cijfer van 10 tot 25 op het etiket van het product, als u een vakantie in Goa of in Egypte wilt doorbrengen, waar de zonnestralen alles om hen heen lijken te willen verbranden, moet de SPF-factor gelijk zijn aan 35-50 eenheden.

Aanbevolen: