In Welke Jurk Ga Je Naar De Bruiloft

Inhoudsopgave:

In Welke Jurk Ga Je Naar De Bruiloft
In Welke Jurk Ga Je Naar De Bruiloft

Video: In Welke Jurk Ga Je Naar De Bruiloft

Video: In Welke Jurk Ga Je Naar De Bruiloft
Video: Zoeken naar een jurk voor een bruiloft + NIEUWS! ✨ vlog 2024, April
Anonim

De bruiloft is een ongewone ceremonie, het wordt voorafgegaan door de officiële viering van het huwelijk tussen de bruid en bruidegom. Bij de voorbereiding van de bruiloft probeert de bruid veel verschillende jurken en probeert ze de meest geschikte te kiezen. De kleding van de bruid voor een huwelijksceremonie verschilt niet veel van een burgerlijk huwelijk.

In welke jurk ga je naar de bruiloft
In welke jurk ga je naar de bruiloft

instructies:

Stap 1

Als u direct na de bruiloft gaat trouwen, kunt u de jurk gebruiken waarin u uw huwelijk wilt laten registreren bij de burgerlijke stand. Deze optie is best handig voor degenen die geld willen besparen. Kies in dit geval een jurk met gesloten schouders en een ondiepe halslijn. Volgens kerkrituelen moet de bruid haar schouders, armen en hoofd bedekken.

Stap 2

Als je twee jurken koopt: voor een bruiloft en voor een bruiloft, kies dan voor een bruiloft een jurk tot onder de knie of heel lang, wat meer de voorkeur heeft. De kleur van de jurk moet licht zijn. Wit, crème, lichtroze, blauwe stofkleuren zijn voldoende. Maar niet paars of donkergroen.

Stap 3

De kerk maakt geen speciale aanspraak op de textuur van de stof, daarom kan het materiaal van de jurk van alles zijn, alleen niet transparant.

Stap 4

Aangezien vrouwen de kerk binnenkomen met hun hoofd bedekt, wordt de bruid niet omzeild door deze regels. Tijdens de huwelijksceremonie moet de bruid haar hoofd bedekken met een sluier, sjaal, stola of een hoed dragen.

Stap 5

Als eerdere bruiden niet mochten trouwen in onthullende outfits, ging de kerk vandaag de pasgetrouwden ontmoeten en staat bruiden toe in jurken met blote schouders, open halslijn. Gebruik in dit geval een sluier om je schouders, borst of dunne sjaals te bedekken die de trouwjurk aanvullen en als accessoire dienen.

Stap 6

Gebruik in een mouwloze jurk handschoenen om je blote handen te verbergen. Koop ellebooglange handschoenen.

Stap 7

Je kunt een jurk met sleep kopen, maar denk niet dat dit een eerbetoon is aan de tradities van de orthodoxe kerk. Een bruid in een jurk met een trein gedragen door kleine kinderen ziet er heel plechtig uit, hoewel deze traditie tot ons kwam uit de katholieke landen van Europa.

Aanbevolen: