In Welke Jurk Is Het Gebruikelijk Om Een tweede Keer Te Trouwen?

Inhoudsopgave:

In Welke Jurk Is Het Gebruikelijk Om Een tweede Keer Te Trouwen?
In Welke Jurk Is Het Gebruikelijk Om Een tweede Keer Te Trouwen?

Video: In Welke Jurk Is Het Gebruikelijk Om Een tweede Keer Te Trouwen?

Video: In Welke Jurk Is Het Gebruikelijk Om Een tweede Keer Te Trouwen?
Video: Huwelijk Valentine en Koen Trouwfilm Maekelhoeve Veerle 2024, April
Anonim

Tweede huwelijken zijn tegenwoordig niet meer zo zeldzaam. Steeds vaker gaan koppels uit elkaar en worden er nieuwe gevormd. Bij een tweede huwelijk stellen veel bruiden vragen die betrekking hebben op de organisatie van het feest. Bovenal maakt het schone geslacht zich zorgen over de keuze van een trouwjurk voor de hertrouwceremonie.

In welke jurk is het gebruikelijk om een tweede keer te trouwen?
In welke jurk is het gebruikelijk om een tweede keer te trouwen?

Hoe kies je een jurk?

Bij het kiezen van trouwkleding moet u zich laten leiden door de volgende factoren:

1. De schaal van de ceremonie - een prachtige ceremonie of een kamer voor familie en vrienden, om te passen bij de stijl van de vakantie.

2. Plaats van het feest. Als het een restaurant is, kies dan de jurk die je leuk vindt. Als het banket wordt georganiseerd op een camping buiten de stad, is de pracht van de outfit absoluut ongepast.

3. Trouwscript. Besteed aandacht aan het thema van uw vakantie (indien van toepassing), wedstrijden en entertainment. Allereerst moet de bruid comfortabel en comfortabel zijn.

4. Het pak van de bruidegom. De outfits van de pasgetrouwden moeten in harmonie zijn, dus het is de moeite waard om een jurk te kiezen die past bij het beeld van de toekomstige echtgenoot.

5. Geschiktheid voor de leeftijd. Wat acceptabel is op 18 kan misplaatst lijken op 37. Je moet ook rekening houden met de eigenaardigheden van het cijfer. Dames boven de 30 kunnen kiezen voor een feestelijk pak: broek of bij een rok-, avond- of cocktailjurk. Vrouwen met een groot postuur zijn zeer geschikt voor een lange klassieke jurk op de grond en een prachtige hoed.

6. Het is de moeite waard met de nodige aandacht voor de keuze van accessoires, schoenen en kapsels. Het is beter om de sluier te verlaten als een herinnering aan het eerste huwelijk, en voor het tweede huwelijk is het beter om verse bloemen of bloemen gemaakt van polymeerklei als haarversiering te kiezen. Als je adembenemend mooie schoenen met een hoog plateau en een naaldhak van 10 cm niet wilt opgeven, zou het leuk zijn om een optie te bieden met uitneembare schoenen, die comfortabeler zijn tijdens een avondfeest.

7. Er zijn geen beperkingen op kleuren. Stereotypen zijn al lang doorbroken. Als voorheen de witte kleur de zuiverheid en zuiverheid van het meisje symboliseerde, kiezen vrouwen tegenwoordig vaak jurken die verre van wit zijn voor hun eerste huwelijk.

Methode door tegenspraak

Door het beeld te veranderen in een beeld dat diametraal tegenovergesteld is aan dat van de eerste ceremonie, zal het niet alleen mogelijk zijn om de familiecollectie van foto's en een videotheek te diversifiëren, maar ook om van buitenaf te kijken welke stijl beter past, waar er is meer gratie en harmonie. Dus als je op het eerste huwelijksfeest eruitzag als een taart met slagroom, dan is het tijd om de eersteklas elegantie van de jaren 20-30 te proberen met zijde, natuurlijk bont en een onmisbare parelsnoer om je nek.

Na conclusies te hebben getrokken uit de mogelijke fouten van het eerste huwelijk, kan de tweede huwelijksceremonie met bepaalde kennis en ervaring worden benaderd.

Aanbevolen: