In Welke Maand Is Het Beter Om Te Trouwen?

Inhoudsopgave:

In Welke Maand Is Het Beter Om Te Trouwen?
In Welke Maand Is Het Beter Om Te Trouwen?

Video: In Welke Maand Is Het Beter Om Te Trouwen?

Video: In Welke Maand Is Het Beter Om Te Trouwen?
Video: Hellegat - Full Movie 2024, Mei
Anonim

In het leven van elk meisje komt er een moment waarop haar leven een scherpe wending neemt. Dit gaat natuurlijk over het huwelijk. Elke bruid benadert dit evenement met grote verantwoordelijkheid en ernst, omdat ze zich deze dag nog lang zal herinneren. Het plannen van een bruiloft is niet eenvoudig, maar wel erg leuk. Alles moet tot in het kleinste detail worden doordacht. De eerste vraag die een stel heeft, is de timing van het evenement.

In welke maand is het beter om te trouwen?
In welke maand is het beter om te trouwen?

Welke maand kiezen voor een bruiloft?

Elke persoon heeft zijn eigen favoriete seizoen. Kies daarom het beste een maand voor een bruiloft op basis van elkaars voorkeuren, zo wordt deze dag nog leuker. Vanuit financieel oogpunt zijn de winter en de lente de beste tijd van het jaar voor een vakantie, aangezien de prijzen voor alle huwelijksdiensten tijdens de zomer- en herfstperiodes stijgen.

Geloof jij in voortekenen?

Een bruiloft is een gebeurtenis die geworteld is in een diepe geschiedenis. Veel tradities en gebruiken worden geassocieerd met deze dag. Tekens die zich in de loop der jaren hebben ontwikkeld, vertellen in detail over elke maand van het jaar voor de huwelijksceremonie. Trouwen in januari is niet aan te raden. Er wordt aangenomen dat een meisje dat deze maand echtgenote wordt, binnenkort weduwe zal worden.

Vroeger geloofden ze dat februari de harten van geliefden voor het leven verenigt. De jongeren zullen in liefde leven en het gezin zal gelukkig en sterk zijn.

Het leven in een vreemd land zendt maart uit. Jonggehuwden zullen niet in hun geboorteland blijven, zoals volksborden voorspellen. Het leven van toekomstige kinderen zal hetzelfde lot ondergaan.

Een bruiloft in april belooft wisselvallig geluk. De streep is wit, de streep is zwart - het gezinsleven zal deze maand net zo grillig zijn als het weer. Er zijn ook voordelen aan trouwen in april - een man en vrouw zullen nooit klagen over de eentonigheid en verveling van hun gezinsleven.

Een negentiende-eeuwse bruid zou nooit in mei zijn getrouwd, want ze was er vast van overtuigd: "Een bruiloft in mei is haar hele leven lijden." Deze maand beloofden de pasgetrouwden verraad in hun eigen huis. De historische basis van dit bord is het feit dat deze periode vroeger een van de drukste was met veldwerk. Als de bruiloft tijdens de vastentijd mislukte, werd het huwelijk natuurlijk niet gekroond.

Juni wordt de "huwelijksreis" genoemd. De voorouders straalden een goed, vreugdevol gezinsleven uit, en vooral in overvloed.

Juli lijkt erg op april, te oordelen naar de oude borden. Als een stel een gevarieerd gezinsleven wilde leiden, dan vierden ze deze maand de bruiloft.

Onze voorouders geloofden dat door in augustus te trouwen, een man niet alleen een geliefde, maar ook een trouwe vriend en een vrouw zou worden - de naaste persoon ter wereld voor haar man. Harmonie en begrip zullen het gezin hun hele leven vergezellen.

Voor degenen die waarde hechten aan stabiliteit in een relatie, is september de beste maand om te trouwen. Een rustige en kalme sfeer zal het paar na de bruiloft omhullen en problemen zullen het huis omzeilen.

Oktober belooft niet veel goeds voor pasgetrouwden. Stabiliteit en betrouwbaarheid zullen niet aanwezig zijn in het gezinsleven. Moeilijkheden en problemen zullen frequente gasten van het jonge stel worden.

Vroeger werd tijdens een vasten het huwelijk niet gekroond, maar zoals je weet valt de kerststal in december en begin januari. Als het paar toch besluit in december te trouwen, dan zal het huwelijk sterk en betrouwbaar zijn, zoals de vorst deze maand.

Alleen de bruid en bruidegom hebben het recht om de maand voor de bruiloft te kiezen. Het belangrijkste is om je te laten leiden door de stem van het hart, omdat geen enkel teken de gevoelens van twee geliefden kan breken.

Aanbevolen: