In Welke Maand Is Het Beter Om Te Trouwen: In April Of Mei?

Inhoudsopgave:

In Welke Maand Is Het Beter Om Te Trouwen: In April Of Mei?
In Welke Maand Is Het Beter Om Te Trouwen: In April Of Mei?

Video: In Welke Maand Is Het Beter Om Te Trouwen: In April Of Mei?

Video: In Welke Maand Is Het Beter Om Te Trouwen: In April Of Mei?
Video: Tipi Weddingshoot 2024, April
Anonim

De lente is de tijd waarin de natuur tot leven komt, gevoelens spelen met nieuwe kleuren en vlinders in de buik kietelen. Het eerste groen, de geur van seringen en bloeiende tulpen zijn de perfecte decoraties voor een bruiloft.

In welke maand is het beter om te trouwen: in april of mei?
In welke maand is het beter om te trouwen: in april of mei?

Meestal trouwen mensen het liefst in de winter of zomer. De zomer trekt aan met de felle zon, warm weer, een overvloed aan bloemen, fruit en bessen. In de winter kun je jezelf in een mooie bontjas wikkelen of vilten laarzen aantrekken voor een trouwfotosessie. Lentebruiloften zijn zeldzaam, en toch hebben ze veel voordelen.

huwelijk in april

Volgens populaire overtuigingen belooft een bruiloft in april de ontberingen van de eerste jaren van het gezinsleven. Omdat het weer deze maand onstabiel is, zal het huwelijk aan het begin van de gezinsreis onstabiel zijn. De echtgenoten die erin geslaagd zijn moeilijkheden te overwinnen, zullen in de toekomst echter als beloning een rustig, afgemeten leven ontvangen.

Astrologen, die populaire voortekenen weerleggen, stellen dat een bruiloft in april een goede manier is om een familieband sterk en succesvol te maken.

Bovendien zijn bruiloften in april het allereerste begin van het trouwseizoen. Dit betekent dat de wachtrijen bij de burgerlijke stand niet zo lang zijn en de prijzen voor het organiseren van een bruiloft voor diensten niet zo hoog zijn als in de zomer. Als je wilt, kun je in Europa trouwen, in april is het in veel landen al behoorlijk warm en zonnig.

Voor een bruiloft aan het begin van de maand is een wit en groen kleurenschema geschikt, dat het ontwaken van groen onder de sneeuw symboliseert. Aan het einde van de maand is een boeket tulpen of narcissen, de eerste lentebloemen, een goede keuze.

mei bruiloft

Veel pasgetrouwden vermijden deze maand. Er wordt aangenomen dat de echtgenoten na het spelen van een bruiloft in mei hun hele leven zullen zwoegen. Als je niet in voortekenen gelooft en een bruiloft gaat plannen voor mei, heb je de mogelijkheid om veel te besparen. Veel bureaus bieden kortingen voor het organiseren van een feest, en restaurants en hotels verrukken met gratis data en kamers.

U kunt in mei trouwen als u niet bijgelovig bent. Anders kan het principe van "gedachten zijn materieel" werken.

Plus bruiloften in mei - het is warm genoeg buiten, maar nog niet uitputtende hitte. Je kunt een bruiloft in de natuur organiseren door bloeiende appelbomen en seringen als decor te kiezen. Het magische aroma en het getjilp van vogels zullen je op een golf van liefde en romantiek zetten. Midden en eind mei is de tijd voor pioenrozen om te bloeien. Ze kunnen worden gekozen als het thema van de bruiloft, in het boeket en in het decor.

Zowel april als mei hebben hun voordelen, de keuze van de maand hangt uitsluitend af van de voorkeuren van de pasgetrouwden. Een lentehuwelijk heeft, naast economie en schoonheid, nog een ander groot pluspunt: veel genodigden zullen het evenement kunnen bijwonen, omdat de meeste vakanties in de zomer zijn.

Aanbevolen: