Hoe Vier Je 1 April In De Familie?

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je 1 April In De Familie?
Hoe Vier Je 1 April In De Familie?

Video: Hoe Vier Je 1 April In De Familie?

Video: Hoe Vier Je 1 April In De Familie?
Video: FlitsHome Lunchtalk 1 april _ Circulariteit bij woningrenovaties 2024, Mei
Anonim

1 april is een feestdag van plezier, grappen en praktische grappen. Probeer zoveel mogelijk plezier van hem te krijgen. Het is beter om de vakantie van tevoren voor te bereiden. Om dit te doen, heb je verbeeldingskracht en vindingrijkheid nodig, evenals een groot verlangen om jezelf en je dierbaren op te vrolijken.

Hoe vier je 1 april in de familie?
Hoe vier je 1 april in de familie?

Noodzakelijk

Tube tandpasta, spuit, kleinere pantoffels, paraffinevruchten, rubberen schaaltjes, honkbalknuppel

instructies:

Stap 1

Begin 's ochtends met het vieren van 1 april. Uw huishouden kan het eerste voorwerp van grappen worden. Als je eerder wakker wordt dan alle anderen, verander dan de pantoffels in precies hetzelfde, maar kleiner, trek de kinderkleding aan de ouders en vice versa, en verberg een sok voor elk paar. Het aankleden wordt meteen een spannend spel. Knijp in de badkamer alle tandpasta uit de tube en gebruik een spuit om mayonaise op zijn plaats te pompen. Uw hele familie zal onmiddellijk afstemmen op de vakantie en vastbesloten zijn om u terug te spelen.

Stap 2

Als je je gezin uitnodigt voor een lunch in een café, dan kan dat een goede reden zijn om plezier te maken. Betaal de rekening vooraf en zorg ervoor dat niemand het geld heeft meegenomen. Vertel na de lunch ineens dat je vergeten bent een portemonnee van het huis mee te nemen en nodig iedereen uit om weg te rennen zonder de rekeningen te betalen.

Stap 3

Het is erg leuk om 1 april thuis af te spreken, als er familieleden bij je op bezoek komen. Het is handig om grappige verrassingen en grappen voor familieleden in uw appartement voor te bereiden. Dek de tafel voor de vakantie: bedek de tafel in plaats van een tafelkleed met kranten, bedek de stoelen met capes en leg er kleine kussens onder die een hard geluid maken als ze erop zitten. Vergeet de traktatie niet. Zet naast de eetbare schalen de neppe op tafel: een vaas met paraffinevruchten, een in rubber gebakken kip en een taart van klei met echt glazuur. Normaal eten kan ook een verrassing zijn: een rubberen kakkerlak in een taart of een munt van vijf roebel gebakken in pasteitjes zal uw diner opfleuren.

Stap 4

Bereid voor elk van de gasten een stripcadeau voor en voorzie ze van grappige handtekeningen of gedichten. Uw geliefde vrouw zal bijvoorbeeld van een ongewoon boeket houden. Het wordt gespeeld door een honkbalknuppel gewikkeld in ondoorzichtig bruin papier. Binnenin kun je een gids voor actie achterlaten: "Ontworpen om een dronken echtgenoot te ontmoeten na het werk."

Stap 5

Vraag elk van de gezinsleden om verschillende stripwedstrijden voor te bereiden voor de avond, en voor het einde van de vakantie de resultaten samen te vatten en de prijs voor de meest succesvolle tekening uit te reiken.

Aanbevolen: