Hoe Niet Te Drinken In Het Weekend

Inhoudsopgave:

Hoe Niet Te Drinken In Het Weekend
Hoe Niet Te Drinken In Het Weekend

Video: Hoe Niet Te Drinken In Het Weekend

Video: Hoe Niet Te Drinken In Het Weekend
Video: Tip voor Gert: ''Doordeweeks drinken, in het weekend speed'' - VI ORANJE BLIJFT THUIS 2024, Mei
Anonim

Hoe vaak heb je jezelf niet betrapt op het idee dat je het weekend met een kopje thee zult doorbrengen, maar ironisch genoeg waren er aan het einde van de werkweek vergaderingen met vrienden, verjaardagsfeestjes, enz.? Om te voorkomen dat de kater het volgende gevolg van het weekend wordt, verander je het rustscenario.

Hoe niet te drinken in het weekend
Hoe niet te drinken in het weekend

instructies:

Stap 1

Om dit te doen, is het voor de eerste keer noodzakelijk om bezoeken aan die plaatsen uit te sluiten die het gebruik van "bedwelmend" impliceren: bars, pubs, clubs, enz. Zeg op voorhand alle ontmoetingen af met die vrienden of kennissen die graag een glaasje of twee willen missen. Weiger beleefd uitnodigingen voor feesten en banketten, daarbij verwijzend naar een slechte gezondheid.

Stap 2

Als het drinken van alcohol na het einde van de werkweek een gewoonte wordt, breng het weekend dan anders door dan je normaal doet. Bijvoorbeeld een boek lezen, heerlijk ontbijten in een café of je favoriete hobby. Trouwens, weekenden zijn geweldig om nieuwe kennis onder de knie te krijgen: werk met een taalgids van je favoriete vreemde taal, leer wat richting op het gebied van handgemaakt, enz.

Stap 3

Mis je het alleen zijn? Nodig of bezoek een of meer vrienden of familieleden die onverschillig staan tegenover alcohol. Of neem de tijd om met de kinderen te spelen. Deze kleine friemeltjes zullen je zeker niet laten vervelen. Het belangrijkste is om niet binnen vier muren stil te zitten, anders wil je het sombere weekend "verdunnen" met alcoholische dranken.

Stap 4

Bezoek elk cultureel evenement: theater, ballet, tentoonstelling. Het drinken van alcoholische dranken is op deze plekken verboden, en dat wil je waarschijnlijk niet tijdens een hypnotiserend optreden. Als je zin hebt in een wandeling, ga dan naar de dierentuin of dwaal gewoon rond op een van de pleinen.

Stap 5

Ga sporten. Plan een avondje hardlopen voor het slapengaan in plaats van een luidruchtig pantyfeestje. Wijk niet af van het beoogde doel, anders is het mogelijk dat als je de training opgeeft, je die avond veel alcohol drinkt en jezelf de schuld geeft van het gebrek aan wilskracht.

Aanbevolen: