Wat Te Drinken Bij Een Romantisch Diner

Inhoudsopgave:

Wat Te Drinken Bij Een Romantisch Diner
Wat Te Drinken Bij Een Romantisch Diner

Video: Wat Te Drinken Bij Een Romantisch Diner

Video: Wat Te Drinken Bij Een Romantisch Diner
Video: Krijg je wel genoeg LOON en FOOI?! | De waarheid over HORECABIJBAANTJES 2024, April
Anonim

Een romantisch diner is een geweldige kans om je soulmate te plezieren. Gastronomische maaltijden of pizza besteld bij een nabijgelegen restaurant, kaarsen, onopvallende muziek. Het enige dat overblijft is het kiezen van de juiste alcoholische drank en je avond zal perfect zijn.

Wat te drinken bij een romantisch diner
Wat te drinken bij een romantisch diner

instructies:

Stap 1

Als je een themadiner bereidt, kies dan een drank die past bij de sfeer van je avond. Nadat je je eigen Mexicaanse burrito hebt gemaakt, zet je je hoed op en zet je de tequila op tafel. Nadat je een paar uur hebt doorgebracht en de broodjes hebt gerold, ren je naar de supermarkt omwille van het belang. Concentreer je op de keuken van welk land de gerechten die je hebt gekookt, behoren en koop alcohol die daar populair is.

Stap 2

De traditionele oplossing voor een romantisch diner is wijn. Als er zeevruchten op tafel staan, is het beter om een lichte witte drank te kiezen die niet zuur is. Kies rode zure wijn bij vlees en vet gevogelte. Lichtrode wijn, bijvoorbeeld merlot, past goed bij kaas. Een romantisch diner, dat voornamelijk bestaat uit desserts - gebak, chocolade, fruit, kan vergezeld gaan van een fles zoete champagne of een goede nootmuskaat.

Stap 3

Champagne is een geweldige keuze voor een romantisch diner. Dit sprankelende drankje wordt geassocieerd met de vakantie en alleen al door zijn aanwezigheid op tafel zal het de juiste sfeer helpen creëren. Bubbels raken snel je hoofd, waardoor je kunt ontspannen en los kunt komen van de dagelijkse beslommeringen in een speelse bui. Let bij het kiezen van een drankje op de hoeveelheid suiker. Als een van uw koppels lijdt aan een hoge zuurgraad, moet u de brut vermijden.

Stap 4

Er is een enorme verscheidenheid aan likeuren die geweldig zullen staan op uw tafel. Koffie en chocoladelikeuren zullen goed zijn - bijvoorbeeld de beroemde "Baileys" of "Sheridans", donkerbruin en zoet, met amandel "Amaretto", fruitige "Curosao" en "Cointreau", pittige "Sambuca" of licht bloemige "Bols " … In dit geval hoeft u niet meerdere uren in de keuken te staan om culinaire hoogstandjes te bereiden. Likeur kan het hoogtepunt van het avondprogramma worden.

Stap 5

Liefhebbers van sterke drank kunnen kwaliteitswhisky of cognac op tafel zetten. Indien gewenst kan een van de koppels deze alcohol in pure vorm drinken, en de ander kan het mengen met sap of Coca-Cola. Zorg voor lage glazen en ijs en je zult een geweldige avond hebben.

Stap 6

Het lijkt erop dat bier een drankje is dat absoluut niet wordt geassocieerd met romantiek. Als het ideale romantische diner voor jou echter niet een date bij kaarslicht in je eigen keuken is, maar het kijken naar een voetbalwedstrijd met je geliefde in je armen, dan kan goed bier een heel geschikt drankje zijn. En in plaats van gastronomische gerechten, kunt u croutons en gebakken kaas bereiden.

Aanbevolen: