Hoe Een Romantisch Diner Te Hebben?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Romantisch Diner Te Hebben?
Hoe Een Romantisch Diner Te Hebben?

Video: Hoe Een Romantisch Diner Te Hebben?

Video: Hoe Een Romantisch Diner Te Hebben?
Video: Romantisch Uitje / Weekendje Weg: 1 Gouden Regel Voor Succes 2024, April
Anonim

In het leven van elke romanticus is er een moment waarop je iets interessants en onvergetelijks voor je helft wilt regelen. Dit vereist het uitvoeren van een romantische handeling die nieuwheid aan de gevoelens zal toevoegen. Een romantisch diner is een eenvoudige maar zeer effectieve manier om uw geliefde over uw gevoelens en liefde te vertellen. Je hoeft je alleen maar een beetje voor te bereiden en van je appartement een chique restaurant te maken.

Hoe een romantisch diner te hebben?
Hoe een romantisch diner te hebben?

instructies:

Stap 1

Ga de dag voor een romantisch diner naar de winkel, koop alles wat je nodig hebt en sla je boodschappen in. Plan je tijd zodat je alles kunt doen en niets vergeet.

Stap 2

Waarschuw uw geliefde van tevoren over uw plannen, maar verklap niet al uw geheimen. Zorg ervoor dat hij geen andere plannen heeft voor de avond. Hij moet absoluut vrij zijn om deze tijd met jou door te brengen.

Stap 3

Gebruik al je culinaire vaardigheden en kook iets ongewoons. Vind nieuwe recepten om te koken en verras je geliefde met iets lekkers.

Stap 4

Het eten moet licht zijn, dan zal er na het eten geen zwaarte in de maag zijn. Onthoud dat een romantisch diner geen excuus is om goed te eten. Gebruik zeevruchten, groenten en verschillende soorten fruit op het menu.

Stap 5

Maak het appartement schoon na het bereiden van een romantisch diner.

Stap 6

Koop geen sterke drank. Een fles champagne of goede wijn is voldoende.

Stap 7

Zet de tafel in de woonkamer. Bedek het met een feestelijk tafelkleed. Zet de apparaten zo neer dat je tegenover elkaar zit. Apparaten mogen u de hele avond niet hinderen.

Stap 8

Vergeet de belangrijkste kenmerken van een romantisch diner niet - kaarsen. Er moeten kaarsen in mooie kandelaars op tafel staan. Koop geurkaarsen en plaats ze door de hele kamer.

Stap 9

Beperk je bij het kiezen van bloemen tot een klein boeketje of strooi gewoon rozenblaadjes op tafel, bed en vloer.

Stap 10

Hang ballonnen door de kamer. Lichte, onopvallende muziek zal uw avond charme geven. Na het diner kunt u de avond aanvullen met slow dancing.

Stap 11

Onthoud dat je er vanavond goed uit moet zien en in een goed humeur moet zijn. Neem een paar uur voor het avondeten een warm bad, doe je haar mooi, doe je avondmake-up op en trek je beste outfit aan.

Aanbevolen: