Zo Regel Je Een Romantisch Diner

Inhoudsopgave:

Zo Regel Je Een Romantisch Diner
Zo Regel Je Een Romantisch Diner

Video: Zo Regel Je Een Romantisch Diner

Video: Zo Regel Je Een Romantisch Diner
Video: Romantisch Uitje / Weekendje Weg: 1 Gouden Regel Voor Succes 2024, April
Anonim

Relaties zonder romantiek verliezen hun charme en veranderen in een saaie routine. Ondanks het feit dat de meeste mensen het erg druk hebben met hun carrière en dagelijkse problemen, moet je tijd vinden om een vakantie voor je geliefde te regelen. Er zijn verschillende win-win manieren om thuis een heerlijk romantisch diner te organiseren.

Zo regel je een romantisch diner
Zo regel je een romantisch diner

Het is nodig

  • - rozenblaadjes;
  • - wijn;
  • - lichte tussendoortjes;
  • - kaarsen;
  • - muziek;
  • - foto's;

instructies:

Stap 1

Denk allereerst aan het diner zelf, dat wil zeggen het eten. Kook niet te veel. Toch kun je op elke andere dag goed en stevig eten. Daarom is het de moeite waard om een paar lichte, aangename gerechten en natuurlijk wijn op te halen. Focus niet alleen op de smaak van je partner, maar ook op je verslavingen. het is heel belangrijk dat jullie allebei een geweldige tijd hebben. Je kunt dus fruit nemen, canapés maken van kaas, groenten en ham, lichte salade of sushi. Wijn mag niet bedwelmen, maar om op te vrolijken, dus let bij het kiezen op de sterkte van de drank.

Stap 2

De kamer waar u van plan bent de avond door te brengen, moet worden ingericht. Het is aan te raden om hiervoor een slaapkamer te kiezen, want daar creëer je het gemakkelijkst een intieme sfeer. Verspreid vanaf de voordeur rozenblaadjes helemaal naar de kamer.

Stap 3

Koop veel kaarsen. Het felle licht zal niet op zijn plaats zijn. U kunt drijvende kaarsen kopen en deze in een volumineuze vaas met water plaatsen. Zelfs als een vrouw een romantisch diner heeft, zijn bloemen als decoratie niet overbodig.

Stap 4

Het is beter als je op de grond zit. Bedek hiervoor de plaats waar het gekookte voedsel zal staan met een mooie deken. Leg zachte kussens in de buurt.

Stap 5

Neem een soort entertainmentprogramma op in het avondplan. Maar aangezien dit een romantische avond is, bedenk dan iets dat met jullie beiden te maken heeft. Maak bijvoorbeeld een prachtige slideshow van het beste van je foto's. Maak een selectie van nummers waaraan je de beste herinneringen hebt.

Stap 6

Bereid je spel voor. Stop de stukjes papier met vragen over jullie paar in een klein zakje. Ieder van jullie moet om de beurt het briefje tevoorschijn halen en antwoorden. Vragen kunnen van het volgende type zijn: de maand van uw kennis, het favoriete gerecht van uw partner, wie voor het eerst zijn liefde bekende, enz.

Stap 7

Jij bent de belangrijkste versiering van de avond voor je geliefde. Probeer je daarom goed voor te bereiden. Je kunt van tevoren naar een schoonheidssalon gaan en je haar laten doen, jezelf verwennen met een manicure, een goed humeur van aangename procedures, zal een rol spelen op een date. En natuurlijk moet je de meest sexy outfit kiezen. Laat je partner weer verliefd op je worden.

Aanbevolen: