Hoe U Uzelf Kunt Vermaken Tijdens De Nieuwjaarsvakantie

Hoe U Uzelf Kunt Vermaken Tijdens De Nieuwjaarsvakantie
Hoe U Uzelf Kunt Vermaken Tijdens De Nieuwjaarsvakantie

Video: Hoe U Uzelf Kunt Vermaken Tijdens De Nieuwjaarsvakantie

Video: Hoe U Uzelf Kunt Vermaken Tijdens De Nieuwjaarsvakantie
Video: Hoe hou ik tijdens de coronacrisis contact met mijn leerlingen via social media 2024, April
Anonim

Ontdek hoe u 2 weken wintervakantie nuttig kunt besteden!

Hoe u uzelf kunt vermaken tijdens de nieuwjaarsvakantie
Hoe u uzelf kunt vermaken tijdens de nieuwjaarsvakantie
  1. Start met lezen. In de drukte van alledag is het zo zeldzaam om tijd te vinden om te lezen! Maar wat is er op winteravonden mooier dan een interessant boek, een warme deken en een kopje thee? Kies je favoriete lezing - en ga!
  2. Sneeuwballen spelen. Verzamel je vrienden en geniet van je favoriete entertainment uit je kindertijd! Je kunt je in meerdere teams splitsen en zelfs, als de hoeveelheid sneeuw het toelaat, sneeuwversterkingen bouwen. Over het algemeen is plezier gegarandeerd, om nog maar te zwijgen van het feit dat het vele malen nuttiger is dan dagenlang internetten of tv-kijken.
  3. Trakteer uzelf op een reis. Er is vast wel een plek waar je voor een lange tijd heen zou willen, dus waarom zou je er niet heen gaan voor de nieuwjaarsvakantie? Dit kan natuurlijk materiële kosten met zich meebrengen, maar als er een mogelijkheid is - waarom niet?
  4. Help een handje. Probeer de rol van de kerstman: verzamel oude, maar solide dingen en breng ze naar het weeshuis - stel je voor hoeveel vreugde je de kinderen zult brengen! En als je gelijkgestemde mensen hebt, dan is het heel goed mogelijk om niet alleen cadeaus te geven, maar ook om een kostuumvoorstelling voor kinderen te regelen.
  5. Kijk met een frisse blik naar je stad. Stel je voor dat je als toerist naar je stad bent gekomen en dat het jouw taak is om een interessante tijd te hebben! Maak een wandeling in het park, bezoek musea en tentoonstellingen, bestudeer monumenten … Bedenk hoe je horizon daarna zal verbreden!
  6. Het is nieuwjaars baktijd! Dit artikel zal vooral kookliefhebbers en natuurlijk kinderen aanspreken! Wat is er tenslotte leuker dan grappige gezichten te tekenen met chocoladefondant op koekjes.
  7. Doe een algemene schoonmaak. Probeer op de meest afgelegen plekken te komen en. Dit zal de energie van uw huis aanzienlijk verbeteren!
  8. Doe waar je van houdt. Ieder van ons heeft een favoriete tijdverdrijf waarvoor er in het dagelijks leven niet genoeg tijd is: borduren, breien, tekenen, oude films kijken, muziek afspelen … Twee weken rust is een geweldige kans om het eindelijk aan te pakken.
  9. Versterk de familiebanden. Nieuwjaar is een gezinsvakantie. Als het je om de een of andere reden niet gelukt is om het met je gezin door te brengen, ga dan nu naar hen toe! U kunt ook verre familieleden bezoeken.
  10. Neem tijd voor jezelf. Maskers, baden, massage… Wat is er prettiger voor een vrouwelijk persoon? Daarom moet ten minste één dag worden besteed aan verschillende aangename procedures die uw aantrekkelijkheid vergroten.
  11. Zorg voor dieren en vogels. Denk aan schoolarbeidslessen en bouw een voederbak op het balkon. En de katten bij de ingang kunnen de overblijfselen van de worst van de feesttafel krijgen.
  12. Word een leraar. Iedereen heeft zijn eigen, bijzondere, talent. Dus waarom deel je het niet met anderen? Leer de kinderen van je vriend bijvoorbeeld hoe ze heerlijke peperkoek kunnen bakken!

Aanbevolen: