Hoe Je Niet Beter Wordt Tijdens De Nieuwjaarsvakantie

Inhoudsopgave:

Hoe Je Niet Beter Wordt Tijdens De Nieuwjaarsvakantie
Hoe Je Niet Beter Wordt Tijdens De Nieuwjaarsvakantie

Video: Hoe Je Niet Beter Wordt Tijdens De Nieuwjaarsvakantie

Video: Hoe Je Niet Beter Wordt Tijdens De Nieuwjaarsvakantie
Video: Je zult nooit afvallen! Krachtige motivatie voor gewichtsverlies / hoe af te vallen Maria Mironevich 2024, Mei
Anonim

Het is gebruikelijk om oud en nieuw te vieren aan een rijk gedekte tafel. Vlijtige huisvrouwen bereiden zoveel gerechten dat ze nog een aantal dagen worden opgegeten. En er zijn uitstapjes om te bezoeken, tegenbezoeken, Kerstmis en Oud Nieuwjaar in het vooruitzicht. Zo'n marathon heeft natuurlijk niet het beste effect op het figuur.

Hoe je niet beter wordt tijdens de nieuwjaarsvakantie
Hoe je niet beter wordt tijdens de nieuwjaarsvakantie

instructies:

Stap 1

Pas uw vakantiemenu aan om niet aan te komen tijdens de nieuwjaarsvakantie. Elimineer mayonaise volledig, want het is een zeer calorierijk product. Vervang het door plantaardige olie, vloeibare magere kwark, kefir of citroensap. Trouwens, er was geen mayonaise in het originele recept voor de traditionele nieuwjaarssalade "Olivier". Gebruik ook in plaats van worstjes gekookt rundvlees, kip of kalkoenfilet, gekookt varkensvlees in salades. Verwaarloos vissen niet, maar koop vetarme soorten: makreel of roze zalm.

Stap 2

Beperk de consumptie van alcoholische dranken aan de feesttafel. Alcohol bevordert een gemakkelijke opname van koolhydraten en vetten, vermindert de zelfcontrole over de hoeveelheid geconsumeerd voedsel, houdt vocht vast in het lichaam en veroorzaakt oedeem.

Stap 3

Bied uw gezin meer groente- en fruitgerechten aan. Deze voedingsmiddelen bevatten geen vet. Leg geen marinades en augurken op de nieuwjaarstafel. Zout houdt vocht vast en helpt het lichaamsvolume te vergroten.

Stap 4

Om minder te eten, drinkt u tijdens het eten meer mineraalwater, niet-koolzuurhoudend of gewoon water.

Stap 5

Het feest is in de eerste plaats niet het proeven van gerechten, maar de communicatie van familieleden en vrienden. Praat meer, zodat u zelf minder eet of in ieder geval langzaam eet, waardoor u sneller een vol gevoel zult hebben. Het hangt helemaal niet af van de hoeveelheid geconsumeerd voedsel, maar van de assimilatie van de componenten ervan. Eet dus langzaam.

Stap 6

Help je lichaam om de koolhydraten en vetten die je eet op de juiste manier te gebruiken. Wissel hiervoor een zittende houding af met lichamelijke activiteit. Gebrek aan fysieke activiteit zal een signaal worden voor het lichaam en hij zal geabsorbeerde vetten in reserve gaan opslaan in het onderhuidse vet. En actieve fysieke activiteit dwingt het lichaam om veel energie te besteden aan spiercontractie. Dus meer wandelen, skiën, zwemmen in het zwembad en dansen.

Aanbevolen: