Hoe Slank Te Blijven Tijdens De Nieuwjaarsvakantie

Hoe Slank Te Blijven Tijdens De Nieuwjaarsvakantie
Hoe Slank Te Blijven Tijdens De Nieuwjaarsvakantie

Video: Hoe Slank Te Blijven Tijdens De Nieuwjaarsvakantie

Video: Hoe Slank Te Blijven Tijdens De Nieuwjaarsvakantie
Video: Tips: Zo viel ik 10 kilo af zonder Dieet! - Psycholoog Najla 2024, Mei
Anonim

Vrouwen die de neiging hebben om te zwaar te zijn en op hun gewicht letten, merken na de nieuwjaarsvakantie meestal op dat ze een paar extra kilo's zijn aangekomen. Dit is altijd een reden om boos te zijn, vooral als er veel moeite is gedaan om af te vallen voor het nieuwe jaar.

Hoe slank te blijven tijdens de nieuwjaarsvakantie
Hoe slank te blijven tijdens de nieuwjaarsvakantie

Wat moet u doen om aanzienlijke gewichtstoename en spijsverteringsproblemen te voorkomen?

Traditioneel zou de nieuwjaarstafel moeten barsten van een verscheidenheid aan gerechten. Als je van elk een beetje probeert, eet dan een beetje. Eet verstandig, niet alsof je een jaar lang honger hebt voordat je gaat eten. De hoeveelheid gegeten voedsel wordt ook beïnvloed door de gewoonte om het gerecht tijdens het bereidingsproces te proeven. Dit betekent niet dat je een zoutmonster neemt, maar om de 5 minuten een lepel pakt. Vermijd te veel eten.

Oudejaarsavond kan leuk zijn met familie of vrienden, en champagne heeft er absoluut niets mee te maken. Je kunt limonade of oranjat maken op basis van koolzuurhoudend tafelwater, van natuurlijke ingrediënten, en het glas heffen op het klokkenspel. Alcohol verstoort niet alleen de beheersing van spraak en motorische coördinatie, maar ook de eetlust.

Bereid een paar salades met verse of gestoomde groenten en sla de traditionele mayonaisedressing over. Salades kunnen worden gekruid met speciale sauzen gemaakt van plantaardige oliën met toevoeging van citroensap en verschillende kruiden. Giet niet over het gerecht, maar strooi het lichtjes, met nadruk op de smaak van de ingrediënten. U kunt de tafel aanvullen met een in de oven gebakken vogel of vis. Alle nieuwjaarsmaaltijden zijn eenvoudig en evenwichtig.

Serveer meerdere maaltijden. Het is niet nodig voor een gezin van drie om Olivier en vinaigrette in hele bassins en 10 liter geleivlees erbij te koken. Omdat je het allemaal moet opeten - het is jammer om het weg te gooien.

Geen wonder dat ze zeggen dat beweging leven is. Dans! Laat het een langzame dans zijn met een geliefde of energieke dansen met vrienden, of rustige rondedansen met kinderen. Lichamelijke activiteit stimuleert de stofwisseling.

Vergeet niet de ruimte waar u nieuwjaar viert te ventileren. Zuurstof bevordert de vetverbranding en voorkomt de vorming van vetophopingen.

Als je deze eenvoudige regels volgt, kun je niet bang zijn om op de weegschaal te gaan staan.

Aanbevolen: